Inspirujte se letními drinky, které doporučuje Fernet Stock




Fernet Stock je na trhu téměř 100 let a přináší celou řadu novinek pro letošní sezónu.  Inspirujte se letními drinky nejen v podobě legendárního Fernet Stock Bavorák, ale i v několika dalších originálních variacích. Osvěžte se osvědčenou kombinací Fernet Stock s tonikem a objevte i nové spojení s Vineou či bezinkovou limonádou v přitažlivém spritzu. Nechte se inspirovat a připijte si Fernet Stock Bavorákem #NAVASEPRIBEHY!

Legendární Fernet Stock Bavorák i nové míchané drinky spojují atributy jako jednoduchost, rafinovanost a osvěžující zážitek. „Osobitá chuť hořkobylinného likéru Fernet Stock se díky originální receptuře od roku 1927 nezměnila. Díky tomu se k němu vrací jeho příznivci po několik let
a překvapuje nejen v míchaných drincích i mladší generaci,“ říká Zuzana Prokopová, Group brand manager HBL. Důkazem, že Fernet Stock Bavorák patří mezi nestárnoucí legendy a bude bavit starší
i mladší zákazníky, je postřeh Václava Háka, šéfbarmana Tretter’s Bar a brand ambasadora značky Fernet Stock: „Jsou i drinky, které umějí překvapit i po letech. Například na Fernet Stock Bavorák si pochutnají jak mladí, kteří vlivem trendu často hledají drinky s minimem cukru, tak si ho objednají
i zkušenější zákazníci, protože tuto chuť znají, je jim blízká a nehodlají se od ní odvracet.“

Fernet Stock jde s dobou, a tak našel originální kombinace, které osvěží letní grilovačky, pikniky
i všední posezení s přáteli. Vychutnejte si kombinaci, která Vám nejvíc kápne do noty. Snadno jí dokážete připravit i vy sami doma.

Fernet Stock Bavorák

Ingredience:

40 ml Fernet Stock Original
nebo Fernet Stock Citrus

150 ml tonicu

plátek citrónu

led

Postup:

Naplňte sklenici ledem, zalijte tonicem, doplňte opatrně likérem Fernet Stock tak, aby se zachovala horní vrstva a ozdobte plátkem citrónu.

Fernet Stock Bavorák Spritz

Ingredience:

40 ml Fernet Stock Citrus

150 ml Viney + střik vody
anebo 150 ml bezinkové limonády

Led

Máta

Postup:

Naplňte sklenici ledem, zalijte Vineou, případně doplňte trochou vody. Doplňte opatrně Fernet Stock tak, aby se zachovala horní vrstva oddělená.

 

Fernet Stock Bavorák Society

Ingredience:

40 ml Fernet Stock Citrus

100 ml grepového džusu

50 ml tonicu

led

Postup:

Naplňte sklenici ledem, zalijte grepovým džusem, doplňte tonicem. Doplňte opatrně Fernet Stock tak, aby se zachovala horní vrstva oddělená.

Další inspiraci hledejte na www.fernetstock.cz

 

Fernet Stock získal ocenění Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka

V letošním 19. ročníku marketingového programu Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka, byl Fernet Stock zvolen jako nejlepší produkt v kategorii alkohol.

Fernet Stock Original
Originální hořkobylinná chuť získaná poctivou ruční prací se převlékla do nového kabátu. Nový design láhví posouvá Fernet Stock směrem k Vašim novým příběhům. Vychutnat si ho můžete v jeho ryzí podobě nebo jako jednu z vrstev míchaného drinku Fernet Stock Bavorák.

Obsah: 0,5 l
Doporučená cena: 179 Kč

Fernet Stock Citrus
Hořkobylinná chuť osvěžená citrusovou příchutí potěší ženy i muže. Nový design láhví posouvá Fernet Stock směrem k Vašim novým příběhům. Vychutnat si ho můžete v jeho ryzí podobě nebo jako součást míchaných drinků na ledu.

Obsah: 0,5 l
Doporučená cena: 179 Kč

Fernet Stock Honey
Zcela nová příchuť Fernet Stock Honey přináší jemnou nasládlou chuť bylin s minimální hořkostí, ze kterého se budou radovat zejména ženy. Skvěle chutná samotný, dobře vychlazený nebo s kostkou ledu. Nový Fernet Stock Honey v redesignovaných láhvích osladí příležitosti jako je Den matek, večer s přáteli, ale i další Vaše zážitky.

Obsah: 0,5 l
Doporučená cena: 179 Kč

STOCK Plzeň-Božkov se snaží zvyšovat povědomí o zodpovědné konzumaci alkoholu i tím, že patří k zakládajícím členům Fóra PSR, které bojuje proti nadměrné konzumaci alkoholu a soustředí se na preventivní a vzdělávací projekty.

Více informací: www.stock.cz

Fotogalerie