Co u módy zlobí Pavla Vítka?




Představení nové originální kolekce Jaro/Léto 2019 pražského krejčovství Bernhardt obdivoval i zpěvák Pavel Vítek. Nedá dopustit na jejich saka a salón nyní dokonce bude šít obleky pro pěvecké seskupení 4 Tenoři, ve kterém Pavel zpívá.

„Mít dobrý kostým při vystoupení je velmi důležité. Když si vzpomenu na moje začátky s písní Má svůj den, jak jsem šokoval se svojí štrasovou uniformou, musím se smát,“ zavzpomínal Pavel Vítek. „Mám rád ležérní eleganci. Ale někdy mě otravují různé módní policie, které se, nám kumštýřům, snaží vnutit, jak se máme oblékat. Ještě pamatuji dobu, kdy módní diktát neudávali návrháři, ale osobitost člověka a já se snažím si svoji osobitost udržet. Ale doma, zvláště v létě, nosím vytahaná trika, miluji bermudy a všechno, co je pohodlné a v čem se cítím dobře. Užívám si tak čas, kdy nemusím být elegán, Pavel Vítek.“

Na míru šité obleky od firmy Bernhardt můžete nosit i vy. Stačí přijít do salonu v pražské pasáži Černá Růže na výběr látky a přeměření a do tří až čtyř týdnů máte oblek doma. V salonu Bernhardt je také k dostání velké množství luxusních kravat, manžetových knoflíčků a dalších elegantních doplňků. Na klienty se těší precizně vyškolený tým, který nejen odborně poradí, ale také nabídne profesionální servis a očekávanou péči.

Foto: Bernhardt

Fotogalerie