Motivujte sebe i ostatní založením běžeckého blogu




Chcete začít běhat, nebo už jste začali, ale chybí vám správná podpora a motivace ke zlepšení? Na každého z nás platí trochu něco jiného. Někdo se dokáže vyhecovat, i když venku padají trakaře. Někdo se cítí slabý v kolenou, když vybíhá ze dveří mezi „zpomalený svět“. Není si jistý technikou, výdrží…

Nejste v tom sami. Každý začátečník se sebou trochu bojuje a je rád za berličku, o kterou se bude moct na své cestě opřít. Nebojte se stát inspirací pro ostatní a založte si blog, který bude zároveň
i Vaším hnacím motorem.

Důležitými prvky běhu je nejen pravidelnost, ale i správná technika. Na svém blogu, který Vám pomůže plnit stanovené sportovní cíle a sledovat pokrok, můžete sdílet i módní inspiraci nebo zdravý jídelníček, který k aktivnímu životnímu stylu neodmyslitelně patří. Vlastní stránky můžete bezplatně založit například na Webnode, kde navíc získáte prostor na serveru ve velikost 100 MB a přenos dat s měsíčním limitem do 1 GB. V průběhu pár minut si díky nabídce profesionálních šablon velmi jednoduše vytvoříte blog podle vlastního vkusu a potřeb, který nebude nijak časově omezený.

Na svůj nový běžecký blog si můžete zaznamenávat oblíbené trasy a počty kilometrů, které se Vám podařilo zaběhnout. Velmi užitečné je mít i kalendář závodů, na které se chystáte. Svoje video záznamy ze závodů je možné umístit na blog přes Youtube kanál. Přátelům stačí poslat link přes e-mail nebo telefon.

V případě, že se rozhodnete založit si běžecký blog jako skupina přátel, každý z Vás může aktualizovat příspěvky. Svůj web dokonce můžete zamknout a zpřístupnit jen registrovaným uživatelům. Správný běžecký blog Vám pomůže dosáhnout sportovní cíle a navíc budete mít i milé vzpomínky na svoje začátky.

Více informací najdete na www.webnode.cz

Fotogalerie