Značka ORIENTIQUE Naturally Australian poprvé na českém trhu!




Přední australská značka ORIENTIQUE Naturally Australian vsadila již v roce 1976 na modely s originálními potisky, které jsou vyráběny s vysokým podílem ruční práce. První kolekce pro letošní léto míří i do vybraných českých butiků.

Přírodní materiály rozhodně oceníte v parných dnech, Na návrzích látek spolupracují přední evropští umělci a fotografové z Milána, Paříže či Londýna. Látky se tisknou ručně pomocí dřevěných bloků a navíc je většina z nich obohacena o ruční výšivky a kresby. Každý kus je originálním modelem a v žádném případě nenajdete dva zcela stejné.  

ORIENTIQUE Naturally Australian je synonymem živosti, různorodosti a kvalitních látek. Není divu, že si ji oblíbili v Austrálii, na Novém Zélandu, ve Velké Británii, Irsku, Kanadě, USA, Řecku, Itálii a historicky poprvé ji máme šanci objevovat i u nás a nově i na Slovensku. Již více než 40 let nabízíme originalitu, žádné syntetické kopie,” oprávněně se pyšní majitel značky Orientique.

Letní kolekce je připravena z velice jemné bavlny.  Modely ve velikostech 36-52  budou letos historicky poprvé dostupné i pro vás.

Mezi nejzajímavější modely rozhodně patří oboustranné šaty ze 100% jemné indické bavlny, které jsou inspirované africkým uměním/kmenovými malbami, cena: 3.199 Kč (1. a 2. model).

Modely a více o značce se dozvíte zde.

Fotogalerie