Zvládněte zánět ústní sliznice díky péči ENZYMEL® INTENSIVE 35




Obtíže v dutině ústní nemusí vždy souviset s tvorbou zubních kazů. Neméně častou a bolestivou komplikací bývají rovněž bakteriální a kvasinkové infekce ústní sliznice, projevující se nepříjemným otokem, zarudnutím, afty, vředy či hnisavými ložisky. Pro vyléčení zánětu dutiny ústní je vhodná správná hygiena, nejlépe doplněná speciálními přípravky.

Antimikrobiální zubní pasta a mukoadhezivní gel ENZYMEL® INTENSIVE 35 obsahují proteolytické enzymy, které zlepšují slizniční obranyschopnost, snižují krvácení a otoky, podporují regeneraci a především omezují růst bakterií a kvasinek způsobujících zánět. Kromě patentované směsi proteolytických enzymů obsahují přípravky také 4x nižší koncentraci antiseptika chlorhexidinu než naleznete v konkurenčních prostředcích a to při zachování stejného antibakteriálního účinku.  

Zubní pastu s enzymy a fluoridem, určenou až k 8týdennímu užívání, je vhodné doplnit gelem, jehož mukoadhezivní složka významně prodlužuje dobu účinku chlorhexidinu a proteolytických enzymů. Nanášet lze několikrát během dne či na noc, úzký aplikátor vám umožní aplikovat gel jak na dásně, tak i do mezizubních prostor. Po zvládnutí akutního stavu je velmi vhodné pokračovat při ústní hygieně s produkty ENZYMEL® PARODONT.

Více informací naleznete na: www.enzymel.cz

Fotogalerie