David Gránský má konkurenci, ale vůbec mu to nevadí, je to mladší bratr




Když stojí vedle sebe, rozhodně byste neřekli, že jsou si podobní jako vejce vejci. Možná proto, že David Gránský a teprve čtrnáctiletý zpěvák Tom Sean (celým jménem Tomáš Sean Pšenička) jsou sice bráchové, ale nevlastní. Mají stejnou maminku, ale jiného otce. Na jejich vztahu to však znát není. 

Možná si říkáte, kde se u mladého umělce vzalo pro našince poněkud cizokrajné „Sean"? Pseudonym to však není. „Narodil jsem se v irském Dublinu, kam se naše máma na čas odstěhovala za svým novým partnerem. Davida a ještě našeho staršího bráchu Jardu má už z prvního manželství,“ vysvětloval s úsměvem Tom na křtu svého videoklipu Reach The Stars. Podle ohlasů to vypadá, že český showbyznys se má na co těšit, mladý zpěvák si už evidentně vysloužil hudební ostruhy. Jeho zatím slavnější bratr určitě může být pyšný. Tím spíš, že Tom se snažil cestičku vyšlapat sám.

Za oblíbenou tvář televize Prima Davida Gránského, jehož jméno mu mohlo otevřít nejedny dveře, se totiž neschovával. Právě naopak. „Brácha mi pomáhal hlavně radou. Byl bych hloupý, kdybych je odmítal, protože toho má za sebou opravdu hodně a dotáhl to daleko. Ale jinak jsme se hned na začátku domluvili, že nechci žádnou protekci," tvrdí Tom. S Davidem evidentně vycházejí bez problémů. Tihle si dva si po krku fakt nikdy nepůjdou, byť by snad někdo mohl spekulovat a možném konkurenčním boji. A kdyby nějakou náhodou Tom „zlobil", producent Honza Gajdoš, který ho vzal pod svá ochranná křídla, mu jistě velmi rychle domluví. A pozor, Toma už si všimla i oblíbená stanice Kiss a pozvala ho jako hosta do Kissparády, pustí i jeho hit.

Odkaz na nový klip Reach The Stars:

Foto: Instagram

Fotogalerie