Na výuku italštiny je prý nejlepší přítel Dády Patrasové




Spokojeně vypadající Dagmar Patrasová přišla okouknout na poslední casting mužské krásy mladíky, kteří bojují o  titul Muž roku 2019.  I jako host se velice aktivně zapojovala do výběru finalistů a zasypala je nejen běžnými dotazy, ale i těmi, které se dají označit za všetečné.

„To se musí, protože kdo se nezeptá, nic se o nich nedoví. Jedině tak poznáte, jestli ten chlap je vhodný kandidát pro finále. Zatím nemám vyloženě tip, ale zúčastním se společného soustředění finalistů v Tunisku a tam se rozhodnu, kdo bude můj favorit v soutěži,“ prozradila Dáda Patrasová svoji strategii pro výběr finalistů Muže roku.

Zajímala se také, jak jsou adepti  jazykově zdatní. „Mám italského přítele, proto vím, jak je důležité si porozumět. Já jsem z italštiny už něco pochytila, nemluvím sice jako rodilý mluvčí, ale domluvím se. Můj přítel je na výuku nejlepší. A přestože v Itálii je slunce a moře dost, do Tuniska se těším,“ svěřila se Dáda a s úsměvem ještě dodala: „Ti kluci vyrůstali na mé žížale Jůlii, tak věřím, že v tuniském letovisku najdeme společnou řeč.“ My ještě dodáváme, že finále soutěže mužské krásy Muž roku 2019 proběhne 23. srpna v Divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě.

Fotogalerie