Po čem muži touží? Možná je to sexy modelka Šmejkalová!




Film Rudolfa Havlíka Po čem muži touží je jedním z nejlepších českých filmů za poslední dobu. Dá se říct, že doslova trhá kasy. Není se čemu divit, herecké obsazení je opravdu skvostné. Možná už konečně víme, co je tím mužským snem. Sexy blondýna! Nebo je to jinak?

Zápletku filmu samozřejmě prozrazovat nechceme. Pokud jste snímek ještě neviděli, rozhodně to ale napravte. Na Annu Polívkovou, Jiřího Langmajera, Matěje Hádka, Lenku Vlasákovou a řadu další hvězd si zkrátka vyplatí podívat. Jenže pánové, ruku na srdce, není náhodou cíl vašich tužeb naprosto banální a jednoduchý? Nestačí k jejich splnění okatá blondýna s velkými přednostmi? A tím nemyslíme doktorát z matematiky, ale pořádné...no, však víte. Krásná Michaela Šmejkalová rozhodně patří mezi ženy, za kterými se otočí i zatvrzelý gay. Třeba proto, že má hezké nehty a pěkné voní, že? 

Míšu, která byla ve finále České Miss určitě nepodezíráme z toho, že by neměla nic v hlavě. Je to totiž právě naopak, tahle kočka nedávno úspěšně dokončila vysokou školu. Je však prototypem krásy, o které je řada mužských snů. Hned potom, co skórují v poslední minutě finále mistrovství světa ve fotbale. Není tedy divu, že Míša ozdobila titulní stránky řady prestižních magazínů, jako je třeba Playboy. Takže co myslíte, že je právě Šmejkalová tou, po které muži touží? A co když nejen oni, ale i ženy...?

Foto: Ivy P. Morwen (Šmejkalová)

Foto: Vojtěch Resler (Kočičková)

Foto: Vojtěch Resler (Langmajer)

Fotogalerie