Aleš Háma, táta, který vtipkuje




V Praze na Hagiboru rozvinul svůj stan cirkus Sultan Berousek. Na svoji první říjnovou show pozval známé osobnosti, mezi kterými nechyběl herec a moderátor Aleš Háma s mladším synem.

Setkání se zvířaty a akrobatická show byla největším zážitkem jak pro ně samotné, tak hlavně pro jejich děti. Syn Aleše Hámy na chvíli uvěřil svému tatínkovi, že v cirkusu účinkoval. „Syn se mě ptal, jak je to možné, že budeme moct jít do zákulisí, jestli mám v cirkusu Sultan Berousek nějaké známé. Tak jsem mu řekl, že samozřejmě ano, že jsem tady čtyři roky účinkoval,“ zavtipkoval si přesvědčivě Háma.  Ač v publiku působil nenápadně, neunikl pohledům ostatních diváků premiéry, kteří pravidelně sledují soutěž Tvoje tvář má známý hlas. Herec a moderátor byl nevíce ohromen vystoupením artistů v kole smrti ve dvanácti metrech bez zajištění. Toto vystoupení opravdu bralo dech.

Krokodýlí show a pět tygrů v čele s jedinečným bílým mazlíkem, se kterým není radno si hrát ani přes mříže, jsou k vidění exkluzivně právě a pouze v cirkusu Sultan Berousek, stejně tak jako opice jezdící na malých konících. Adrenalin do žil návštěvníků se nahrnula při sledování kola smrti, kde fenomenální artisté předváděli ohromující kousky ve dvanácti metrové výšce bez jakéhokoliv zajištění. Je evidentní, že cirkus s tradicí je vždy zárukou dobré show. Sultan Berousek pevně svoji tradici založil již před mnoha lety a proslavil se i díky filmové komedii Šest medvědů s Cibulkou.

Fotogalerie