FMX Gladiator Games se blíží! Adrenalinová zábava i premiérové triky špičkových jezdců




První listopadovou sobotu se pražská O2 arena otřese v základech! Na programu je již 17. ročník proslulých FMX Gladiator Games, které do Prahy opět přivezou naprostou světovou špičku FMX jezdců, nabídnou adrenalinovou zábavu ve stylu silných strojů, vůně benzínu, burácení motorů, extrémních výkonů i podívané pro celou rodinu. Čeští i světoví jezdci předvedou to nejlepší ze svého rejstříku dechberoucích triků a vzduchem létající motocykly, skútry či buggyny, umocněné živou hudbou i hvězdným moderováním Leoše Mareše ještě podpoří elektrizující atmosféru celé show. 4. listopadu se tak Praha může těšit na FMX zážitek i podívanou světové úrovně.

FMX Gladiator Games, nejstarší freestyle motokrosová akce v Evropě, vstupuje do svého 17. ročníku, a již tradičně nabídne to nejlepší ze světa freestyle motokrosu. 4. listopadu se tak mohou diváci těšit na nejzářivější FMX hvězdy současnosti, jako jsou čeští jezdci Libor Podmol, Filip Podmol, Petr Pilát, Martin Koreň nebo Daniel Bodin. Ze světových jezdců se na akci představí například Jason Cesco, Jamie Squibb, Brice Izzo, Julien Mannon, a dokonce, přesně po 17letech, se do Prahy vrátí i Edgar Torronteras, který byl v roce 2000 přímo u startu FMX Gladiator Games!

Jednotliví závodníci předvedou ty nejzajímavější a nejriskantnější triky ze svého rejstříku a diváci si užijí dokonce i zbrusu nové triky ve světové premiéře. FMX Gladiator Games tak nabídnou například zcela nový trik Libora Podmola, na který již aktuálně trénuje na speciálně konstruované rampě a ani ostatní hvězdy show, jako například Filip Podmol, nezůstanou pozadu.

„Každý ročník byl v něčem unikátní a v Praze se vždy odehrálo něco výjimečného. Ať už šlo o salto na motocyklu Harley-Davidson, či nekonečné jezdecké “vláčky”, nebo skoky různých strojů najednou. A ani letošní ročník nebude výjimkou. Diváci se mohou těšit na ty nejlepší jezdce, kteří se opět chystají předvést jedinečné triky, posunout hranici možností FMX světa a dokázat, že kde je vůle a odhodlání podpořené hodinami tréningu, nic není nemožné,“ říká Marek Rejman, zakladatel a organizátor FMX Gladiator Games.

17. ročník největšího freestyle motokrosového svátku proběhne tak podle všeho ve velkém stylu a opět posune tuto jedinečnou show výše. FMX Gladiator Games v letošním roce nabídnou divákům rovněž pohled do zákulisí celé show, kdy budou mít možnost, před samotným startem akce, prozkoumat například nájezdové rampy, nahlédnout do zákulisí nebo se setkat přímo s jezdci.

FMX Gladiator Games vypuknou 4. 11. 2017 v O2 aréně již v 17:30 a vstupenky je možné zakoupit už nyní v předprodejní síti Ticketportal.cz.

FMX Gladiator Games

Nejstarší freestyle motokrosová akce v Evropě, konající se každoročně se během podzimu v Praze. Divákům nabízí ty nejlepší FMX triky hvězd světové freestyle motokrosové scény, adrenalinovou zábavu, elektrizující atmosféru i podávanou pro celou rodinu. Pro více informací navštivte webové stránky FMX Gladiator Game na
http://www.fmxgladiatorgames.com.   

Vstupenky k dispozici v předprodejní síti Ticketporal.cz od 890 Kč: https://www.ticketportal.cz/Event/FMX_GLADIATOR_GAMES_2017?idp=-2147482152

 

O2 aréna: 4. 11. 2017 v 17:30

Českomoravská 17, Praha 9

Fotogalerie