MOTOSALON 2019: Nevima group s.r.o. – od skútrů po legendy




Velké množství novinek představí na veletrhu společnost Nevima group s.r.o., akreditovaný dovozce skútrů, motocyklů a ATV různých značek.

U značky Benelli půjde hned o pět kousků. První z nich je 302S, což je nová faceliftová verze oblíbené třístovky BN 302. Druhou novinkou je TRK 251, tedy menší bratr TRK 502. Dobrodružství na dvou kolech tak nemusíte zažít jen s velkou kubaturou, tento model je totiž dostupný i ve verzi 125cc. Ve stejné kubatuře je nyní dostupný i Leoncino. Jeho další verze Leoncino 250 si zachovává jedinečný charakter a design typický pro celou modelovou řadu. Pro ty, co chtějí vystoupit z řady, je tu nový city-cruiser 502C.  Návrat Benelli k velkoobjemovým strojům hlásá nová sportovní 750 se stylovým designem pod označením 752 S. Zástupcem klasiky, která se v moderním světě neztratí, je novinka v podání Imperiale 400. Jde o poctu legendárním Benelli motocyklům z 50. let.

Novinkou značky Keeway je moderní, lehký a snadno ovladatelný elektrický skútr Keeway E-Zi, nabízený ve dvou verzích Light a Plus.  Tento inteligentní skútr je synonymem pokročilé technologie schopné zajistit maximální nezávislost na silnici a rychlé nabíjení. V ECO režimu má dojezd až 145 km.  Sportovní naked bike RKF 125 s 4 ventilovým vodou chlazeným motorem patří mezi další novinky Keeway, stejně jako kapotovaná stopětadvacítka RKR 125, disponující stejným typem motoru. Milovníci stylu cruiser jistě ocení stylový a pohodlný motocykl K-light 125, dostupný ve třech barevných provedeních. Co se týče značky SYM, zde se můžeme těšit na nové vodou nebo vzduchem chlazené skútry - stoptadvacítky Jet 14, Symphony ST 125 a skútry Cruisym ve verzi 125 cc i 300 cc. Vybírat bude opravdu z čeho!