Potřebujete prsten pro tu pravou?




Tomu nejkrásnějšímu okamžiku, kdy si dvě blízké duše řeknou ano, předchází stejně milá povinnost – výběr zásnubního a snubních prstenů. Ve světě, kde jsou vztahy více komplikované, se životní láska stává nadějí, optimistickým pohledem do budoucnosti a vírou v něco pevného a bezpečného. Svou náklonost, touhu a jistotu v toho druhého můžete stvrdit unikátním šperkem. Značka Halada otevřela v Praze svůj první butik zaměřený čistě na svatební klenoty Marry Me.

V ulici Na Příkopě 15 se otevřel svět zrcadlící vaše niterné emoce, sny a lásku. Butik Marry Me by Halada představuje výběr nadčasových šperků z kvalitních a moderních materiálů, které uchvátí každé ženské srdce. Značka Halada se pyšní nejen designovými produkty s duší a spoluprací s takovými jmény jako je Niessing a Gertsner, ale také individuálním přístupem ke každému klientovi. Je tedy jistotou, že zde najdete ten pravý šperk, který z prsteníčku nesundáte do konce života. Cenově jednotlivé kousky nepřesahují hranici 50.000 Kč a stávají se tak dostupnými malými poklady i pro mladé novomanžele.

Rodinné klenotnictví HALADA

Již 25 let je na českém trhu klenotnictví HALADA synonymem luxusní elegance a zárukou mimořádné kvality. Rodinná firma, kterou od počátku pohání láska k řemeslu, si důvěru zákazníků vydobyla odbornou znalostí, špičkovým servisem a především bohatou nabídkou jedinečných šperků světové kvality.

Zdroj: www.marry-me.cz

Fotogalerie