Mama říká „podělit se znamená milovat”!




Mama Shelter Praha není jen hotel s velkou postelí, nadrozměrnou televizí a vysokorychlostním bezplatným Wi-Fi připojením, ale také skvělé místo k jídlu, pití, tanci, večírkům a oslavám. Mama Shelter přináší do Prahy oblíbenou koncepci food sharingu, nebo-li dělení se o různá jídla,  podle svého hesla, že sdílení je péče a podělit se znamená milovat! Přijďte s přáteli nebo rodinou a vychutnejte si naše vynikající domácí jídlo v restauraci Mama.

Co je v menu?

V restauraci Mama podáváme výběr regionální, francouzské, americké a italské kuchyně, vše v příjemném otevřeném prostoru, kde se může usadit až 200 osob, počínaje prostorem kolem velkého dřevěného stolu až po soukromé boxy.

Pizza z trouby na dřevo a jídla z celého světa, připravená se starostlivostí jako by byla uvařena doma, jsou nejen ozdobou našeho menu, ale i požitkem pro všechny vaše smysly! Podělte se o výběr populárních japonských "gyozas" se sezamovou omáčkou nebo zkuste izraelskou specialitu "shakshouka". Dáváte přednost rybám? Našeho tuňáka "tonkatsu" si jistě zamilujete. Máte rádi maso? Vychutnejte si náš hamburger nebo argentinský "entrecote". Jste vegetariány? Pak si zvolte populární havajskou misku Poke s rýží a zeleninou. A máme něco i pro vaše přátelé ze zahraničí. Pozvěte je na tradiční domácí guláš s houskovými knedlíky a teplý jablečný závin s vanilkovou zmrzlinou nebo malinovým ovocným knedlíkem. Mama má zkrátka něco pro každého!

Na co se dále můžete těšit?

Naše osobitá restaurace nabízí také bohatou snídani formou bufetu a výbornou kávu, kterou si můžete vychutnat uvnitř nebo na úžasné terase. Nechcete se u toho nudit? Mama má řešení. V restauraci naleznete herní stůl, kde si můžete zahrát šachy, domino nebo třeba člověče nezlob se, ale také videohry a stolní fotbálek. V lobby pak naleznete kultovní flipper! Ve čtvrtek, v pátek a v sobotu večer na vás čekáme u 17ti metrového baru s živou hudbou. Můžete si dát večeři a pak se přesunut jen pár kroků na drink a zatancovat si jednoho z našich DJs nebo na živou hudbu. 25. ledna a 16. února u nás budete vystupovat třeba slavný a legendární DJ Chris Sadler.

A co náš legendární brunch?

I ty uvádíme právě nyní v lednu v Praze! Restaurace Mama po celém světě jsou mimo jiné známé pro své brunche. Objevte náš brunch zahrnující všechny oblíbené snídaňové stálice, stejně jako pizzy a mnoho dalšího. Vše samozřejmě vyrobené s láskou jako od maminky. Naše snídaňové menu zahrnující Prosseco, nealkoholické nápoje, čaje a kávy stojí 940 Kč. Děti od 6 do 12 let platí polovinu ceny a děti do 6 let ho mají zcela zdarma! Děti se navíc mohou těšit na naše omalovánky a další aktivity a hry! :-) Mama brunch se podává každou neděli od 12:00 do 16:00.

Náš koncept brunch & music

Mama miluje kombinaci dobrého jídla se skvělou hudbou a nejinak tomu je i v případě Mama Praha! Tuto neděli si můžete poslechnout izraelského pianistu Gioryho Kukuiho a jeho jazzovou kapelu. Při brunchi v neděli 3. února zase vystoupí Charlie One z Ohm square se svými jazzovými Charlie & the Chocolates. Vše naživo od 13:00.

Fotogalerie