Léto s gentlemanem je scénáristickou prvotinou Jaromíra Hanzlíka




Letní romantická komedie o touze po svobodě, pozdní lásce a naději, když manželství se po létech stane rutinou. Co se však může stát, když se jednoho dne se ve vesnici objeví elegantní, šarmantní gentleman Artur, který je novým majitelem místního zámku, který je spíše polorozpadlá ruina. 

Mezi Arturem a Annou, místní opomíjenou, téměř neviditelnou manželkou přeskočí jiskra. Anna zažívá pocity již téměř zapomenuté. Je zahrnována galantnostmi a pozorností. Anna s Arturem zažívá úniky z reality a jde vstříc romantickým výletům a zážitkům…

Producenti snímku Léto s gentlemanem – režisér Jiří Adamec a herec Jaromír Hanzlík vypustili do světa oficiální trailer filmu, ve kterém představují kromě ústřední dvojice manželů (Alena Antalová a Igor  Bareš) samozřejmě také Jaromíra Hanzlíka. Ve vedlejších rolích se objeví například Lucie Vondráčková, Tereza Kostková, Ivana Chýlková, Miroslav Šimůnek, Dana Batulková, Petra Jungmanová, Yvetta Blanarovičová, Pavel Soukup, Arnošt Goldflam, Zdeněk Dušek, Zdeněk Žák, Miroslav Etzler, Jan Čenský, Jana Boušková či Jan Vlasák. „Jsou to všechno kvalitní herci a k tomu přátelé, které jsme s Jaromírem na své životní pouti při práci potkávali. Myslím, že i kvůli nim se vyplatí přijít do kina,“ svěřil se režisér Jiří Adamec. „Jsem rád, že někteří vzali třeba i ty malé jednodenní roličky, setkání s nimi byla moc příjemná,dodal Jaromír Hanzlík.

Fotogalerie