Komedie Dva nahatý chlapi má skvělé herecké obsazení




Herecké obsazení a režie je základem každé úspěšné komedie. O tom, že toto pravidlo platí, vás jednoznačně přesvědčí titul Dva nahatý chlapi. Premiérově se objeví jak v pražském Divadle Palace, tak i na desítkách míst po ČR. Příběhem Sébastiena Thiéryho provedou: Martin Zounar, Martina RandováMartin Kraus a herečka, zpěvačka a moderátorka Daniela Šinkorová, režie se ujal Antonín Procházka, který je pověstný svou precizností, smyslem pro humor i velmi osobním přístupem k hercům. „Mně se na tom dělá moc dobře, protože herci na sebe slyší. Doplňují se, radí si navzájem. Není tam žádná rivalita, nic. Naopak je to úžasná parta a mají smysl pro humor a cit pro věc. To se mi líbí,” řekl Procházka.

Spolupráci s režisérem i se svými kolegy vzájemně si samotní představitelé rolí velmi pochvalují. „Nechci to zakřiknout, ale vypadá to, že to bude opravdu moc hezké a myslím si, že můžu v tomhle mluvit za nás všechny, že se to divákům bude líbit. Je to velká legrace, nadsázka a o to taky šlo. Ale je to taky maličko ze života,” nastínila s úsměvem divadelní a seriálová herečka Martina Randová, kterou znají diváci Ordinace v růžové zahradě jako potrhlou Heluš, manželku Boba Švarce, tedy Martina Zounara, přičemž ona už dvě desítky let hraje například i na pražské Fidlovačce. 

„Je to zvláštní, ale opravdu to může být ze života, když se jednoho dne probudíte nahý v posteli a vedle sebe máte jiného nahého muže. Nevíte, kde jste, co se stalo, proč zrovna on, odkud se znáte a co se děje...? Tím vším to začíná a z jednoho velkého nedorozumění se pak může lehce stát i taková  malá partnerská tragédie,” směje se Martin Zounar, jemuž je na jevišti parťákem český Belmondo Martin Kraus. „Jsem moc rád, že jsme se díky tomu poznali, protože on je skvělý kolega a parťák,” doplnil Zounar.

„Mě to opravdu hodně baví. Je to skvělá parta lidí, včetně pana režiséra. Hodně se u toho nasmějeme, ale samozřejmě i pracujeme. A mohu ujistit diváky, že budeme skutečně nazí - tedy my dva s kolegou Zounarem, dámy nahé nebudou. I když by to samozřejmě bylo zajímavé,” podotkl lišácky mladý divadelní, filmový a televizní herec a také milovník koní Martin Kraus.

„Je to velká legrace a u té já nesmím chybět. Skvělá hra, bezva kolegové, výborná režie, super atmosféra. Takže si myslím, že diváci na to budou chodit rádi,” podotkla i Daniela Šinkorová.

Tuto neděli mají Dva nahatý chlapi svou “předpremiéru” a zároveň generálku v divadle v Hostivici u Prahy. Příští středu pak premiéru v pražském Divadle Palace.

Dva nahatý chlapi mi dělají velkou radost. Podařilo se nám spojit zajímavý titul s výborným obsazením a skvělou režií. Výsledek na sebe nenechal dlouho čekat! O představení začal být nevídaný zájem ještě před jeho uvedením na svět. Například vstupenky v Pardubickém divadle byly vyprodány za 4 minuty od spuštění předprodeje. Už ze zkoušek je zřejmé, že to bude hodně velká legrace a jsem přesvědčen, že i diváci se budou dobře bavit. Navíc jsem moc rád, že se nám podařilo dát dohromady skvělou hereckou partu, se kterou nás ještě určitě čeká další spolupráce,” doplnil producent představení Jiří Turek, který stojí mj. i za plzeňským festivalem humoru Komedy fest, produkcí inscenace Carmen Y Carmen s Dagmar Peckovou, Bárou Hrzánovou, Janem Jiráněm a Miroslavem Kořínkem a v minulosti kromě jiného produkoval i Česko-slovenské turné baletních mistrů Jiřího a Otty Bubeníčkových u příležitosti ukončení jejich profesionální taneční kariéry.

Dva nahatý chlapi se v Divadle Palace budou hrát:

Premiéra: 16. 1. 

Další představení: 19. 2.  7. 4.  o dalších termínech v Praze najdete informace na webu i FB!

FOTO: Jaroslav Hauer

Fotogalerie