Hvězdná show v rytmy Flamenca vás chytnou za srdce!




„Tanec je svoboda“, říká jedna z největších hvězda světového Flamenca David Coria. Při pohledu na jeho dokonalé pohyby máte pocit, že ocitnout se v "jiném světě" je vlastně hrozně jednoduché. Opak je však pravdou. Je za tím dřina, roky práce samozřejmě talent. Rodáka ze Sevilly i s jeho partnerkou Anou Morales můžete vidět v Praze, Brně a Hradci Králové už za pár dní!

Komunikace je v životě důležitá pro každého člověka. A právě z tohoto předpokladu vychází představení "Pabla y gesto", které rozvijí základní linie tohoto konceptu a které si budou moci vychutnat diváci ve třech českých městech. „Flamenco není jen samotný tanec, ale i kultura. Je to koneckonců výraz lidí z mého rodiště, od mých předků,“ uvažuje David Coria. Na tomto tanečníkovi je vidět, že tancem opravdu žije. Není to nic, co by po představení “odložil" do skříně a "vyndal" ze skříně zase za pár dní na další vystoupení. „Pro mě je to svoboda. Mé tělo a moje mysl mají absolutní svolení dělat a cítit, co je jim blízké a vše se tak nějak propojí. Tanec je v podstatě vyprávění příběhu,“ pokyvuje hlavou muž, který se v celosvětovém měřítku těší úctě i respektu svých kolegů.

David dorazí do České republiky vůbec poprvé. Nijak nezastírá, že se těší. „Vždycky jsem slyšel, že Praha je jedním z nejkrásnějších měst na světě. Těším se, že poznáme jeho památky, lidi i ulice.“ S taneční partnerou Anou Morales budou mít trochu času, aby si prošli nejen českou metropoli. Už 8. prosince vystoupí v v brněnském KD Semilaso, 10. prosince je můžete vidět v Praze v divadle Broadway a své turné zakončí o den později v centru Adis v Hradci Králové. Poslední vstupenky na skvělou taneční show, kterou do České republiky přivádí přední hudební společnost Music Factory, jsou ještě k dispozici. Objednat si je můžete v předprodeji zde. Bud to stát rozhodně za to!

Program vystoupení

Blok 1: Levantské zpěvy (Malaga, Taranto, Cartagena...)

Blok 2: farruca, tango...

Blok 3: romance, soleá, fandango...

Přibližná délka představení je 70 minut.

Foto: royalwedding.cz

 

Fotogalerie