Taneční rekord byl v Brně překonán!!!




Každý festival potřebuje tu správnou atmosféru, ale to bez hecířů prostě nejde. Partička, která se sešla v Brně na LIFE! byla pěkně netradiční, ale o to více se dokázali vyhecovat. V tanečních soubojích to rozbalili všichni. Velký taneční souboj zahájila topmodelka  Andrea Verešová, jen málokdo by ji čekal v zástěře z minulého století a na hlavě s jakýmsi kokrhelem. Stačilo i málo a  rozjela to naplno jako uklízečka Miluna s hadrem a smetákem. Jeden z našich nejobsazovanějších herců Ondřej Sokol, vrátný z brněnského výstaviště, ji chtěl překonat, tak nejdříve zaklekl a ve vteřině ležel na zádech - hala burácela. Zlatý olympionik, dnes moderátor Roman Šebrle alias instalatér Fanda pod paži žíněnku a vběhl na podium jak jinoch. To youtuber FattyPillow pro změnu válel sudy, nejméně bizarní snad jen byla Eva Decastelo.

Tančilo se v pozdní sobotní odpoledne na skladbu píseň Whitney Houston -  Wanna Dance With Somebody. Kdo by si nechtěl zatančit s „naší partou rozehranou“. Bylo evidentní, že všichni šli nad rámec své role a bylo to i o nich samotných. Rozhodli se totiž, že ten rekord pokoří a POKOŘILI - pod pódium celkem 2135 tanečníků, mezi kterými nechyběli další populární osobnosti, profesionální tanečníci snad z poloviny světa.

„Dostala jsem velkou výzvu tancovat na podpatcích, nakonec jsme to opravdu zvládli a bylo to famózní,“ radovala se bezprostředně po potvrzení překonání rekordu. „Nesmírně jsme si to užili, šprýmovali jsme a dokázali jsme si ze sebe udělat srandu,“ ještě dodala. Ondřej Sokol prý trochu trémoval. „Já se vždycky těším a taky se vždycky bojím, protože mám pocit, že to neumím. Ale doučím se to, než to začne,“ vypustil do davu asi tak hodinu před akcí. Eva Decastelo měla zase plán, že se bude ukrývat za Fattyho. Stručně a jasně: tahouni tanečního rekordu, stejně jako pořadatelé, prostě nezklamali!

Fotogalerie