Přijďte si na výstaviště zatančit s Andreou Verešovou




Půvabná modelka Andrea Verešová se stala pro letošní rok patronkou festivalu Life! a už při natáčení upoutávky bylo jasné, že rozhodně bude  ozdobou „tanečku“ na brněnském výstavišti. „Tanec miluji. Myslím si, že je to přirozený způsob projevu člověka a osobnosti. Říká se dokonce, že tanec je zpívání pohybem,“ prohlásila vždy skvěle vypadající modelka. Přijďte se v sobotu 10. listopadu přesvědčit na vlastní oči, kdy se v pavilonu A1 pokusí ona i další tancechtiví návštěvníci překonat laťku loňského tanečního rekordu!  

Taneční rekord se zapsal do historie brněnského výstaviště v roce 2013. Na společnou choreografii na skladbu Celebration od Kool & The Gang najednou tančilo více než 500 účastníků. V roce  2014 se už zapojilo 774 tanečníků a tančil s nimi i Richard Genzer. O rok později se stal ambasadorem Ondřej Sokol a patronem Jirka Mádl a sešlo se  rekordních 1 216 tanečníků. V roce 2016 to už bylo 1 577 tanečníků a vedlo je velice zajímavé trio - Ondřej Sokol, Lukáš Pavlásek a Jakub Kohák. Vloni se na místě sešlo celkem 2 052 tanečníků. Ambasadorem byl opět Ondřej Sokol, ke kterému se připojil Leoš Mareš se Simonou Krainovou. V letošním roce si s Ondřejem Sokolem zatančí Andrea Verešová a také Roman Šebrle. Podpořit je můžete i vy a třeba právě díky vám  může být rekord překonaný. Začátek v sobotu 10. listopadu v 15.00 hod a tančit se bude na skladbu Wanna Dance With Somebody od Whitney Houston!

Také letos se návštěvníci DANCE Life! mohou těšit na lektory několika desítek tanečních stylů, na workshopy v tanečních studiích, taneční představení, soutěže a show, kterou nemáte šanci běžné zažít. Zatímco taneční rekord se bude překonávat v pavilonu A1,  tanci však bude vyhrazen pavilon E. Připraveno je kolem 100 tanečních workshopů a 9  soutěží. Těšit se můžete i na ohnivou taneční show a třeba i světelné představení Pyroterra a také maorský bojový tanec haka. DANCE Life! bude opět jednoznačně největším setkáním tanečníků i fanoušků tance a tanečním festivalem v ČR a střední Evropě vůbec.

Fotogalerie