Lifestyle pánská kolekce k 80. výročí značky Columbia




Již tradičně je kolekce nabitá technologiemi, jejichž kvalita a funkčnost je testována v náročných podmínkách hor a větrného pobřeží Pacifiku severozápadního amerického státu Oregon, odkud Columbia pochází.

Styl, funkčnost i technologie v unikátním streetwear designu akcentujícím dědictví, jedinečnost a nadčasovost, to je retro lifestyle Columbia Pacific Northwest Collection oslavující 80. výročí vzniku značky Columbia. Tato originální limitovaná kolekce nabízí vybrané legendární historické „kousky“ oblečení i doplňků pro muže a ženy, kteří se v duchu módních trendů v oblékání odkazují na ikonické značky, ke kterým Columbia nepochybně patří. Kolekce reflektuje současné trendy, originalitu, aktivní městský i sportovní život. Vyznačuje se kombinací nových funkčních technologií značky Columbia, špičkovými materiály,  komfortem nošení a originálním lookem s výraznými potisky loga Columbia. Nabízí stylové mikiny, retro fleece mikiny s kapucí i řadu doplňků s potiskem jako např. čepice. Mezi klíčové artikly této kolekce patří Norwester II Jacket, bunda ve stylu větrovky přes hlavu, která je ovšem vybavena dlouhými zipy pro pohodlné oblékání, technologií Omni-Heat Reflective pro maximální teplo a nepromokavými švy. Maloobchodní doporučená cena je 4 799 Kč. Oboustranná dámská a pánská baseball bunda Columbia Reversebale Jacket je z jedné strany nepromokavá a z druhé strany má měkký fleece. Doporučená cena je 3 499 Kč. Parka se vzorem kamufláže je dalším jedinečným kouskem z této limitované reto kolekce, kterou v ČR prodávají exkluzivně Queens a Freshlabels. K dostání je dále pak v rámci eshopu Columbia. V kolekci se objevuje i legendární bunda z 80. let Columbia Bugaboo 1986 Interchange Jacket, která umožňuje odepnutí a vepnutí kostkované fleecové bundy, jež lze nosit samostatně. Bunda je ideální do města i na hory a její cena je 4 799 Kč.

O značce Columbia

Columbia, vlajková loď mezi značkami společnosti Columbia Sportswear Company se sídlem v Portlandu ve státě Oregon v USA, vytváří inovativní výrobky pro outdoorové nadšence již od roku 1938. Columbia se stala přední globální značkou díky tomu, že dokázala zhmotnit nadšení společnosti pro venkovní aktivity do podoby technologií a odolných výrobků, které udržují zákazníky v teple, suchu, chladu a chráněné po celý rok. Pro další informace navštivte internetovou stránku společnosti na adrese www.columbia.com

Fotogalerie