Zázrak pro vaši pleť z Havlíkovy přírodní apotéky




Láska k přírodě a k sobě samé nás ženy vede ke spokojenosti a tím i přirozené kráse. V Havlíkově přírodní apotéce dbáme na to, aby vše, co se dotkne vaší pleti, mělo pozitivní a zkrášlující vliv. Letošní podzim navíc přicházíme s novinkou – krémovou variantou našeho všestranného Havlíkova přírodního zázraku.

Havlíkův přírodní zázrak krémový je odlehčenou variantou Havlíkova přírodního zázraku. Díky krémové konzistenci udělá radost především těm, na které je původní mast příliš mastná. Přesto se pyšní stejnými účinnými složkami a důsledně tak pečuje o vaši pleť. Navíc je obohacen o aktivní látku Bisabolol a šípkový olej, jenž pokožku ještě více hydratuje a zvláčňuje.

Receptura Havlíkova přírodního zázraku pochází ze 17. století. 100% přírodní složení z kvalitních bio surovin zajišťuje dokonalou dávku všeho, co činí vaši pleť šťastnou! Zatímco makadamie vyživuje a obsahuje hodně vitamínu E, včelí vosk působí protizánětlivě a ochranně, rakytník redukuje ranky a napomáhá při hojení a mateří kašička se významně podílí na regeneraci tkání i buněk. Obsažený makový olej vám navíc pomůže ke krásným vlasům i nehtům.

Havlíkův přírodní zázrak i Havlíkův přírodní zázrak krémový mají vysoce hydratační účinky, díky nimž pomáhají zklidnit nejen pokožku suchou, ale i ekzematickou, sluncem spálenou nebo se sklony k akné. Oba produkty jsou také mimořádně vhodné na popraskané rty, těhotenské bříško či strie, které trápí nejednu z nás. Můžete je použít jak na vlasy ve formě regenerační masky, tak také jako masku na obličej.

Při použití na pleť vždy pokožku předem řádně navlhčete.

Tip: Použijte kterýkoliv z Havlíkových přírodních zázraků jako masku na obličej – navlhčete pleť, naneste na ni v silnější vrstvě mast, překryjte vlhkým teplým ručníkem a nechte působit 5 – 10 minut. Zbytek vmasírujte do pokožky. Můžete nechat působit také přes noc. Pleť je vyživená, hebká, pružná a regenerovaná – vhodné pro suchou či hodně poničenou pleť.

Více informací naleznete na www.havlikovaapoteka.cz

Informace a foto poskytla: Martina Hrubá