Sexy manažerka Andrea Angelov fušuje do práce modelkám!




Zaujmou vás nejvíce blondýnky, brunety nebo snad zrzky? Je pro vás podstatná barva vlasů? Jsou však i ženy, u kterých to rozhodně neřešíte! Andrea Angelov je jednou z nich. Posuďte sami ve fotogalerii, jestli není kráska s bulharskými geny po otci k nakousnutí.

Andrea sice pracuje jako manažerka společnosti Pietro di Martini, která se specializuje na prodej luxusního zboží a jeden z butiků otevřela i v rámci největšího outletového centra u pražského letiště, klidně by se však mohla živit jako modelka. Na tyhle křivky by se totiž stejně krásně dívalo, pokud by na vás "útočily" z reklamy na parádní auto, ale klidně i v upoutávce na banánový jogurt s kousky ovesných vloček. Chuť by málokdo řešil, když by se díval na kelímek s krásnými tvary sexy brunetky. Dá se předpokládat, že po Andree brzy sáhnou přední fotografové, jako první tak učinil Filip Matušinský. Na výsledek se podívejte.

Co dál, sekne teď Andrea s prací manažerky? „To ne. Módu miluji, v obchodě jsem moc spokojená. Práce manažerky mi vyhovuje, zřejmě i proto, že jsem dominantní,“ směje se Andrea, pro kterou to bylo vůbec první focení v životě. To byste asi neřekli, že? „Opravdu to tak je. Moc jsem si to užila, s Filipem to bylo skvělé. Radil mi jak zapózovat i jak se tvářit. Fotili jsme glamour, což mi sedlo,“ pochvaluje si spolupráci s jedním z nejlepších českých fotografů. Věříme, že se před objektiv znovu brzy postaví. 

Foto: Filip Matušinský

Fotogalerie