Nejkrásnější muž světa navštívil Prahu a navštívil i krejčovství Bernhardt




Finále soutěže Muž roku 2018 v Náchodě je tady. Pozvání prezidenta soutěže Davida Novotného přijal do České republiky nejkrásnější muž světa Korejec Seung Hwan Lee. Má již za sebou návštěvu špičkového pražského krejčovství Bernhardt, které nejen letos obléklo finalisty české soutěže.

Možnost stanout tváří v tvář muži, pyšnícího se titulem Mister International 2017, si nenechala ujít například zpěvačka Marcela Březinová. „Je to pěkný kluk, trošku něco jiného, než jsme v našich končinách zvyklí, ale má něco do sebe,“ bleskově ohodnotila hezkého muže zpěvačka. „Dění kolem letošního ročníku Muže roku sleduji velice zlehka. On ten největší adrenalin stejně přijde až při finále, pak se ukáže, co v kom vězí. A za prezidentem soutěže Davidem Novotným přijedu do Náchoda vždycky hrozně ráda. Protože to je člověk, který mně před sedmi lety vytáhl ze dna, když se mi oběsil manžel. Tenkrát jsem myslela, že na jeviště už nevstoupím a tehdy David zavelel: „Zazpíváš mi na koncertě, který pořádám“. Muzika a síla diváků mě zase vtáhla do života. Nikdy nepřestanu být Davidovi vděčná,“ usmála se energická zpěvačka.

Mr. International 2017 Seung Hwan Lee si se zájmem prohlédl vystavené obleky v prodejně Bernhard v pražské pasáži Černá růže a dokonce si ozkoušel některé modely. „Do Prahy jsem se těšil, hodně jsem o tomto městě slyšel. Byl jsem také zvědavý na pánskou módu a tady v krejčovství Bernahrdt bych si určitě vybral.“ 

Manažerku a designérku firmy Bernhardt Ing. Marii Kadlecovou subtilní vítěz soutěže Mister International trošku překvapil. Očekávala vypracovaného svalovce a místo toho přišel štíhlý muž.

„Vítěz světové soutěže mě překvapil svojí štíhlou postavou a ani není tak vysoký, jak jsem očekávala. Ale proč ne. My v Berhardtu dovedeme obléknout každou postavu. Jako návrhářku mě okamžitě napadlo, že na jeho vypracovaném těle by se krásně vyjímal nápaditý daily business oblek, potom i smoking, ale úplně jiný než mají naši finalisté, trošku jinak výstřední.  Nejlépe z látky italské značky Ariston, která se na tyto smokingy velmi dobře hodí. To by velmi dobře unosil také ve své vlasti, protože tyto látky jsou vlna s příměsí hedvábí, tak v létě chladí a v zimě hřeje. Dají se nosit po celý rok, v každém ročním období a mají vysoký komfort pro nositele,“ pružně zareagovala Marie Kadlecová.

Prezident soutěže Muž roku David Novotný do děje kolem obleků v krejčovství Bernhardt moc nezasahoval. Po několikaleté spolupráci totiž ví, že jsou to profesionálové a je na ně spoleh. Novotného spíš potěšila jiná věc.

„Diváky, kteří se 24. srpna do Náchoda na finále Muže roku 2018 nedostanou, potěším. Letošní ročník bude vysílat Východočeská televize V1 a finále bude online vysílané na www.v1tv.cz. Diváci tam uvidí nejen všech dvanáct finalistů letošního ročníku, ale také zde přítomného nejkrásnějšího muže světa,“ sdělil David Novotný.

A jak se prezidentovi soutěže zamlouvá jeho korejský host? „Mr. International 2018 Seung Hwan Lee je milý a přátelský. Má velký zájem poznat Českou republiku. Všechno si fotí, domů do Koreje si doveze snad milion fotek,“ smál se David Novotný a dodal, „ale to je dobře, protože Česká republika má co nabídnout. Třeba vítězové Muže roku se na světových soutěžích pravidelně umisťují na předních postech.“  

Vítěz Muže roku 2018 poletí reprezentovat Českou republiku na světovou soutěž Mister International a další vítězové poletí na soutěž Mister Global, Mister Universe.

Finále soutěže Muž roku 2018 se koná 24. srpna 2018 v Městském divadle Dr. Čížka v Náchodě.

Kdo letos bude soutěžit titul Muže roku 2018?

1.Jakub Stehlík, procesní inženýr, 27 let, Poděbrady, 2.Cao Thanh Tung, osobní trenér, 24 let, Moravská Ostrava, 3. Martin Horák, strojvedoucí, 28 let, Děčín, 4. Radek Adámek, farmaceutický reprezentant, 27 let, Uherské Hradiště, 5. Jakub Kochta, fitness coach, 24 let, Olomouc, 6. Jakub Jurčák, doktor, 27 let, Litoměřice, 7. Jiří Kmoníček, strojař, 24 let, Šestajovice, 8. Pavel Dytrt, herec, 28 let, Praha, 9. Roman Pořádek, manažer, 29 let, Lhenice - Prachatice, 10. Daniel Koždoň, Fitness trenér, 25 let, Pustějov – okr. Nový Jičín, 11. Jan Vaníček, student, 23 let, Kolín, 12. Jan Burian, student, 24 let, Jindřichův Hradec 

 

Fotogalerie