Speciální autíčka pro teenagery mohou motivovat k lepším




Nevíte jak motivovat své děti k lepším výsledkům? My bychom o jednom způsobu věděli. Co jim takhle nabídnout možnost, jakou jsme my neměli a ani se nám o ní nesnilo? Pak pro vás máme žhavou nabídku - osobní vozidla, která mohou řídit osoby starší 15 let s platným řidičským průkazem.

Máte strach, že je spíše rozmazlíte? Nemusíte, pokud postavíte pře nezbytné odpovědnosti spojené s řízením vozu. Vidinu auta využijete například k motivaci lepších výsledků ve škole. A všichni dobře víme, že když teenager  něco opravdu chce, je pro to ochoten obětovat opravdu hodně. Třeba i pár hodin denně vyměnit lítání s kamarády za příkladnou přípravu do školy. A za druhé je všeobecně známým faktem, že čím dříve s řízením začneme, tím lépe. Ostatně jako s každou jinou činností, která si žádá zkušenosti a dobré návyky. V patnácti si člověk vše osvojí mnohem snáze a rychleji.

Pořízení takového auta samozřejmě není zadarmo, i když se to jako investice jistě vyplatí. I proto jsou však autíčka nabízena také k pronájmu v rámci projektu autonadstovku (více na www.autonadstovku.cz). Není bez zajímavosti, že autoři projektu mysleli opravdu na vše. Bude-li mít totiž dítě za pár let či měsíců touhu udělat si klasický řidičák, bude mu nabídnuto udělat si řidičské oprávnění na vůz s automatickou převodovkou za cenu, kterou jinak na trhu nenajdete, a navíc rychleji, než je běžné. Je zřejmé, že „automaty” jsou stále oblíbenější. Přesto je autoškoly nenabízejí, a když už ano, kurz je předražený. Logicky, protože žák se na automatu naučí jezdit rychleji, a autoškoly tak nemají další peníze z opravných jízd nebo dalších testů. Tady je tedy vše jinak, zkrátka se jde s dobou. Veškeré další informace o projektu najdete na www.ridicaknaautomat.cz

A pozor, máte-li doma dcerku nebo vnučku, která se zamilovala do růžové, i pro vás existuje řešení. Firma dodá i speciální pink verzi upravenou pro mladé slečny se vším, co potřebují a bez čeho se nemohou obejít. A to je teprve ten správný nářez! Protože by to nebyla správná princezna, kdyby neměla i růžové doplňky jako například koberečky, organizér (k ruční brzdě nebo zezadu na sedačku), kabel na nabíjení, loketní opěrku, kryt na klíč, koš, propisku, polštářky, osvětlení na zem + osvětlení interiéru, diář, kryty na ventily ve tvaru korunky, poklice na kola, přívěšek na klíče, povinnou výbavu i škrabku na auto v parádní růžové barvě. Tohle auto si prostě najde každého. Nezapomnělo se samozřejmě ani na kluky. Můžete si objednat speciální muziku a celé vytuněné auto. Autíčka u nás vyrábí také společnost AIXAM. Trochu závidíme, že za nás toto nebylo, co?

Fotogalerie