Arganový olej od Havlíkovy přírodní apotéky je tekuté zlato pro vlasy i pleť




Dovolenou máme úspěšně za sebou a naše mysl je prozářená řadou nádherných zážitků. Návrat domů však není lehký - v srdci nám zůstává určitá nostalgie a výlet k moři dá navíc pořádně zabrat i našemu tělu. Slaná voda a hřejivé slunce se nejvíce podepisují na pokožce a vlasech, které jsou vysušené a jako bez života. V cestě za obrozením vaší přirozené krásy přinášíme z Havlíkovy přírodní apotéky jedinečný tip, který vás rychle dostane zpátky do kondice - arganový olej.

Náš bio arganový olej pochází z Maroka a je plný vitamínu E, koenzymu Q10, skvalanu a esenciálních mastných kyselin. Díky tomuto blahodárnému složení lehce obnovuje pokožku, pomáhá při léčbě jizev a zajišťuje hedvábný vzhled. Vysoký obsah antioxidantů navíc zlepšuje elasticitu kůže a tím bojuje za krásnou zralou pleť bez vrásek. Olej je vysoce mastný, přesto ale neucpává póry. Jeho schopnost regulovat kožní maz vám bude příjemnou prevencí proti mastné pokožce a výskytu akné.

Vysušeným vlasům dodává lesk a vitalitu, zaceluje je a uhlazuje, usnadňuje rozčesávání a působí i proti roztřepení konečků, které vás může po návratu z dovolené potrápit. Pro maximální efekt doporučujeme vlasový zábal: naneste olej na vlhké vlasy po celé délce a zamotejte je do ručníku. Nechte působit alespoň půl hodiny a nakonec dobře umyjte šamponem. Jako zázrakem bude vaše hříva krásně hebká a lesklá.

Více informací naleznete na www.havlikovaapoteka.cz

Fotogalerie