Vůně Švýcarska v neobyčejných parfémech od Victorinox




Švýcarská krajina, ale i moderní městský život se zrcadlí v úchvatných vůních značky Victorinox, která si své místo na světovém trhu vydobyla díky své preciznosti. Ta rozhodně platí i pro tvorbu nových neotřelých vůní. Parfémované a toaletní vody kombinují stylový design s charakteristickou alpskou svěžestí a vytváří tak jedinečnou vůni s pravým „švýcarským pocitem“.

Kolekce parfémů Swiss Army vás zavede do světa zasněžených hor, majestátních ledovců, svěžích luk i lesknoucích se alpských jezer. Vůně jsou inspirovány především zkušenostmi s přírodou, každá kombinace přitom vyzařuje smysl pro styl, nezávislost a svobodu. Kromě ryze mužských vůní, jaké naleznete v toaletních vodách Classic, Altitude, Classic Sport, Rock a Forest, vás jistě zaujmou i dámské toaletní vody Swiss Army for Her, Victoria, Mystique Forest či Eau Florale plné elegantních a povzbuzujících květinových tónů.

Řada vůní Swiss Unlimited zprostředkovává pocit úniku před městským prostředím do neomezeného prostoru divoké přírody. Svěží vůně této linie jsou doplněné o jedinečné a chytré vlastnosti jejich flakónů. Zatímco sportovní vůně Swiss Unlimited Energy představuje kolínskou vodu a mycí gel na tělo i vlasy, Swiss Unlimited Red vám bude k dispozici v podání toaletní vody nebo deodorantu se svěžími tóny absintu a stříbrné jedle.

Kromě kolekcí uvedla značka Victorinox na trh také unikátní dámskou vůni Ella s úchvatně osvěžujícími tóny kumquatu, listů fíkovníku a liči. Srdce parfému, skládající se ze zázvoru, mexického nočního hyacintu a vonokvětky postupně přechází ve sladkou svěžest vanilky, uklidňujícího jantaru a palisandru. Této elegantní dámské vůně si navíc můžete užít i ve formě sprchového gelu nebo tělového mléka!

Více informací naleznete na www.victorinoxcz.cz

Zdroj: Lucie Karchňáková

Fotogalerie