Před sluncem jste v bezpečí s kosmetickou péčí z Havlíkovy přírodní apotéky




Přirozená krása každé ženy rozkvétá stejně, jako se pod hřejivými slunečními paprsky rozvíjí květy všech rostlin. Slunce však nemusí být pro naši jemnou pokožku vždy tím nejlepším, i při procházkách městem nebo cestou do práce se totiž můžeme v letním žáru lehce spálit. Nepříjemným následkem je pak nejen začervenalá a citlivá pokožka, ale také její náchylnost k předčasnému stárnutí. V Havlíkově přírodní apotéce jsme pro vás proto připravili několik jedinečných rostlinných produktů, s nimiž každodenní letní slunce hravě zvládnete. Výsledkem bude krásně opálená pleť bez jediné chybičky.

KARANJA OLEJ

10ml - 179 Kč nebo 50ml - 438 Kč

Za studena lisovaný bio karanja olej z exotického indického buku s vitamínem E a arganovým olejem je výjimečný svými antioxidačními, zklidňujícími a pečujícími účinky. Díky přirozené ochraně proti slunečnímu záření SPF10 - kterou máme potvrzenou od samotného Státního zdravotního ústavu -  se s jeho pomocí lehce uchráníte negativním dopadům běžného slunečního záření. Olej doporučujeme aplikovat na pokožku smíchaný s oblíbeným krémem nebo mastí.

SLUNEČNÍ LÁZEŇ

50ml - 381 Kč

Náš opalovací olej s SPF 6 je pro svou nízkou ochranu proti UV záření vhodné aplikovat dle vašeho fototypu nebo jako doplněk k jiným opalovacím produktům. Kromě ochrany se vám dostane také důležité péče, olej je totiž obohacen o vitamín E, propolis, karanja olej a oxid zinečnatý, takže pokožku řádně vyživí a promastí. Mimo snadné roztíratelnosti, rychlého vstřebání a nepřítomnosti mastného filmu vás jistě potěší také fakt, že je vhodný i pro ty nejcitlivější osoby.

SLUNÍCÍ MAST

50ml -  525 Kč

Opalovací mast s SPF 25 je možné použít jako hlavní ochranu před sluncem. Složení na olejové bázi doplňují rostlinné ingredience (extrakt z rakytníku a makadamií, mateří kašička, propolis a včelí vosk) a oxid zinečnatý, který působí jako fyzikální UV filtr. Svou pokožku tak můžete v letních měsících chránit bez chemie a s lehkostí - mast se totiž dobře vstřebává a navíc je odolná proti vodě i otěru.

LETNÍ POHLAZENÍ

200ml - 561 Kč

Ani po pobytu na slunci byste neměli zapomenout na nutnou péči! Vysušená i zarudlá pleťi pokožka těla doslova prahne po dávce hydratace. Tu jí může hravě poskytnout náš bio zklidňující balzám obsahující extrakt z rakytníku, ovesný a makadamiový olej i důležitý panthenol, který obnovuje lipidický film.

Více informací naleznete na www.havlikovaapoteka.cz

Fotogalerie