Média ocenila průlomovou technologii GPU Turbo značky Honor




Honor, mladá online značka smartphonů, která určuje trendy, nedávno v Pekingu představila GPU Turbo, revoluční technologii zrychleného grafického zpracování. Tato průlomová technologie získala uznání od celé řady globálních médií, která byla ohromena schopností GPU Turbo zvyšovat výkon a její efektivitu spotřeby energie.

„Lepší výkon grafiky obvykle přichází na úkor životnosti baterie, ale to již není pravdou. GPU Turbo přináší dramaticky lepší herní výkon a současně snižuje spotřebu energie," řekl pan George Zhao, prezident společnosti Honor. „Je nám ctí, že naše inovace byla tak dobře přijata recenzenty a novináři po celém světě."

GPU Turbo je hardwarově-softwarová integrovaná technologie pro akceleraci grafického zpracování. Rekonstruuje tradiční rámec pro zpracování grafiky v systému nižšího standardu, čímž výrazně zvyšuje uživatelskou zkušenost. Tato technologie zlepšuje efektivitu zpracování grafiky o 60 % a současně snižuje spotřebu energie systému SoC (systém na čipu) o 30 % a posouvá tradiční kompromis mezi výkonem smartphonu a spotřebou energie. Technologie GPU Turbo bude zvláště prospěšná pro uživatele, kteří hrají mobilní hry vyžadující vysokou efektivitu zpracování grafiky, zvýší výkonnost a dramaticky optimalizuje herní zážitky.

Tato nová inovace společnosti Honor získala ocenění od globálních obchodních a technologických médií. South China Morning Post, vlivný obchodní deník se sídlem v Hongkongu, zdůraznil, že „Huawei (Honor) jde na ruku mobilním hráčům s technologií „s turbo pohonem", která poráží všechny Android konkurenty, stejně jako Apple."Android Authority, špičkový americký server poskytující mezinárodní zpravodajství v oblasti technologií, byl podobně nadšen: „S novou technologií GPU Turbo značky Honor je hra lepší a delší". T3, špičková technologická zpravodajská kancelář se sídlem ve Velké Británii, uvedla: „Nová technologie GPU Turbo značky Honor nabízí vylepšený výkon pro mobilní hry."Tech Radar, největší britský server pro spotřebitelské technologie, uvedl: „Toto je (GPU Turbo) zajisté impozantní funkce."Gizmo China, známý technický blog, také zdůraznil, že „Revoluční technologie nazvaná GPU Turbo změní způsob, jakým se díváme na grafiku smartphonu."

Více informací naleznete na webových stránkách www.hihonor.com 

Foto: Honor je přední světovou značkou smartphonů 

Zdroj: TZ Honor