The Emblem Hotel: Cestovatelský ráj v srdci Prahy




The Emblem Hotel je místem, kde se střetává jedinečná architektura s designovým interiérem a kvalitními službami, které jsou hostům šité přesně na míru. V srdci rušné staré Prahy tak naleznete vše, co si na dovolené nebo pracovní cestě budete přát - klid, komfort a řadu jedinečných zážitků.

Hotel ve stylu art deco nabízí 59 pokojů - včetně 4 apartmánů typu Junior a 3 luxusních apartmánů - v nichž se bude cítit každý cestovatel jako doma. Mimo pokojů mohou hosté trávit svůj volný čas i v Maharal klubu, jenž nabízí 4 různé prostory: kuchyni pro vlastní potřeby, salónek, hernu a moderní bar, kde si dopřejete sklenku whisky nebo osvěžující koktejl. Pokud chcete svou cestu užít na 100%, zamiřte do hotelové restaurace George Prime Steak nabízející pravou americkou kuchyni. Kromě nejkvalitnějšího hovězího masa si tu užijete i čerstvé mořské plody, vynikající předkrmy a rozsáhlou kolekci kalifornských vín. Dva privátní salónky jsou navíc přesně navrženy pro vaše kulinářské zážitky.

Absolutně nejlepším zážitkem je návštěva originálního lázeňského komplexu The M Spa, který pro vás bude oázou klidu a míru. Dokonalý odpočinek a blahodárné ticho si dopřejete jak ve wellness centru zaměřeném na individuální potřeby hostů, tak i v holistických lázních, moderním fitness, sauně nebo na prosluněné střešní terase s jacuzzi a bezkonkurenčním výhledem na centrum města. Kvalifikovaní odborníci vám poskytnou nadstandardní péči formou relaxačních masáží, pleťových ošetření a dalších procedur, které vás omladí hned o několik let. Chybět nebude ani kvalitní kosmetika - organické produkty Pure Altitude obsahující unikátní přírodní složky z francouzských Alp. Pro stálé klienty nabízí hotelové lázně i členství, díky němuž získáte výhodné slevy jak na procedury, vstup do wellnes nebo pronájem vířivky, tak i na nákup kosmetických produktů.

Naše tipy na jedinečný relax:

Na relaxační masáže i produkty vám nyní jako letní bonus poskytneme krásnou 20% slevu! Ve Wellness M Spa můžete navíc každé pondělí nově využít také HAPPY HOURS, které probíhají od 10 do 15 hodin a nabízí 30% slevu na veškeré naše procedury, služby a pronájem jacuzzi.

TĚLOVÁ PROCEDURA COMME LE NEIGE

60 min / 2 550 Kč (98 €)

Tato jedinečná procedura představuje luxusní ošetření pro vaši pokožku a je ideální pro uvolnění napětí a stresu. Začíná se s úplnou exfoliací těla pomocí peelingu Pure Altitude  „Cristaux de Neige“, následuje teplý, hydratační tělový zábal s tělovým krémem Pure Altitude  „Comme le Neige“ a jemná masáž obličeje a pokožky hlavy. Vaše pokožka bude hedvábná, hladká, plně hydratovaná a posílená. Vaše tělo bude zcela uvolněno a budete se cítit jako znovuzrozeni.

ZLATÉ LUXUSNÍ PROTIVRÁSKOVÉ OŠETŘENÍ PLETI

90 min / 5 400 Kč (208 €)

Jde o naše nejluxusnější kosmetické ošetření, při kterém jsou použity zlaté plátky. Ošetření je určeno

pro zralou, citlivou a unavenou pleť. Součástí je exfoliace pleti, stimulace germaniovou tyčinkou, tlaková bodová masáž, hluboká stimulační masáž a mechanická lymfatická drenáž. Vše završí aplikace jedinečné zlaté masky, která pleti navrací jas a pružnost.

DELUXE MANIKÚRA JESSICA

75 min / 2 250 CZK (88 €)

Nechte své ruce hýčkat luxusní manikúrou Jessica, která zahrnuje termální zábal s přírodními oleji a krémy, masáž a modelaci nehtů a úpravu nehtového lůžka. Manikúru zakončíme nalakováním nehtů, které se skládá ze dvou vrstev vyživujícího laku, dvou vrstev barevného laku dle vaší volby, a dvou vrstev ochranného finiše, který zachová vaše nehty dokonalé až 14 dní.

EXFOLIAČNÍ RITUÁL

30 min / 1 350 Kč (55 €)

Prodlužte si vaše ošetření o exfoliaci celého těla peelingem Cristaux de Neige z řady Pure Altitude. Exfoliace znamená odstranění odumřelých buněk z povrchu kůže, čímž se pleť rozzáří a je připravena k následné hydrataci. A to není vše – při peelingu dochází také k celkovému svalovému uvolnění, takže následná masáž má mnohem pronikavější účinky.

PRONÁJEM SOUKROMÉ STŘEŠNÍ TERASY A JACUZZI

30 min / 1 200 Kč (45€) pro 2 osoby

60 min / 2 200 Kč (85€) pro 2 osoby - zahrnuje láhev Prosecco

Extra Host – 400 Kč (15€)

Užijte si nádherné výhledy na Pražský hrad a střechy města v soukromí naší relaxační terasy a jacuzzi.

EMBLEM HOTEL, M SPA, Platnéřská 111/19, Praha 1

Fotogalerie