Black Eyed Peas představují soundtrack k filmu Mizerové




Black Eyed Peas se spojili s latinskoamerickými superhvězdami, rapperem El Alfou a zpěvačkou Becky G, a společně nazpívali píseň "Tonight" k očekávanému filmu Mizerové: Na život a na smrt. Soundtrack je tak venku ještě dříve než samotný film, který přijde do kin 7. června 2024. 

Přizvání Black Eyed Peas k tvorbě soundtracku k nejnovějšímu dílů Mizerů bylo přirozenou volbou vzhledem k úspěchu skladby „RITMO" k filmu Mizerové navždy z roku 2020. Úspěšný singl, který sampluje skladbu „Rhythm of the Night“ od Corony z roku 1993, jen na YouTube překonal více než miliardu zhlédnutí. A nejen to, skladba se dostala na vrchol žebříčků Billboard's Hot Dance/Electronic Songs, Hot Latin Songs a Latin Airplay - a stala se dvakrát platinovou.
The Black Eyed Peas, kteří jsou na scéně od roku 1995, nyní tvoří tři členové: will.i.am, Apl.de.ap a Taboo.  
Akční komedie Mizerové: Na život a na smrt přijde do kin 7. června. Režie se ujali Adil El Arbi a Bilall Fallah, scénář napsal Chris Bremner. Ve filmu hrají Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Nuñez, Eric Dane, Ioan Gruffudd, Jacob Scipio, Melanie Liburd, Tasha Smith, s Tiffany Haddish a Joe Pantoliano.