I muži mají své dny




Znáte to přísloví „Vycucaný do morku kostí“ taky? Pokud potřebujete vnitřně nakopnout nebo si jen kvalitně schrupnout, nebojte se funkčních pomocníků.

Základem všeho je o sebe dobře pečovat – dbát na pestrou a vyváženou stravu bohatou na vitaminy, minerální látky, mít dostatek pohybu a spánku a nakonec pečlivě dbát i na pitný režim.  A ještě rada nad zlato - vyhýbat se stresu! To vše je možné podpořit různými pomocníky, jako jsou například bylinné a zelené čaje z řady NATURAL BENEFITS od AHMAD TEA, které jsou speciálně navrženy právě na podporu zdravého a vyváženého životního stylu.

Vyzkoušejte varianty SLEEP a DIGEST – zbaví vás stresu, napomohou spokojenému trávení a okouzlí svou lahodnou chutí.

Večerní rituál? Šálek funkčního čaje pro lepší spaní

Základ čajové směsi SLEEP od Ahmad Tea tvoří harmonizující heřmánek a meduňka lékařská. Obě tyto byliny jsou známé pro své zklidňující účinky. Kromě toho ale obsahuje i mučenku jedlou, která přispívá k normálnímu spánku a skvěle chutná. Tyto přírodní složky jsou zvýrazněny květy levandulí a lípy, tedy bylinami, které jsou po staletí známé svými relaxačními účinky. Směs doplňují kousky sušeného medu, který se v čajovém nálevu se dokonale rozplývá a přináší uklidňující zlatavou sladkost. Funkční čaj SLEEP je vyroben pouze z přírodních ingrediencí a neobsahuje kofein.

Funkční čaj SLEEP od Ahmad Tea koupíte v e-shopu https://www.ahmadtea.cz/funkcni-caje za 79 Kč

Dobré zažívání rovná se dobré spaní

Dopřejte si po dobrém jídle dobrý čaj, pomůže k lepšímu trávení. Bylinná směs funkčního čaje DIGEST od Ahmad Tea je stoprocentně přírodní a podává pomocnou ruku trávicímu systému. Základ této lahodné směsi tvoří heřmánek, máta, fenykl a kořen lékořice. To celé doplňuje přírodní biotin, komplexní vitamin skupiny B, který pomáhá tělu přeměňovat potravu na energii, což přispívá ke zdravějšímu metabolismu. Díky svému složení je tento čaj skvělý k pití po vydatném jídle – zklidní  chuťové pohárky, spolehlivě napomáhá trávení sytých jídel a navíc zmírňuje nadýmání. Směs DIGEST je zcela bez kofeinu, tedy ideální k pití večer pro bezproblémové trávení během spánku.

Funkční čaj DIGEST od Ahmad Tea koupíte v e-shopu https://www.ahmadtea.cz/funkcni-caje za 79 Kč

Pro více informací a zajímavé inspirace navštivte https://www.ahmadtea.cz/ nebo se staňte fanoušky na https://www.facebook.com/AhmadTeaCzechRepublic/ https://www.instagram.com/ahmadteacz/

Fotogalerie