Služba Bolt Business řadí vyšší rychlostní stupeň, za volant usedá Edgar Cinegr




Český a slovenský tým platformy Bolt posílil Edgar Cinegr, ostřílený manažer s deseti lety zkušeností zejména s rozvojem obchodu a expanze. 

Bolt Business je služba mobility pro firmy, která je založena na propojení soukromých účtů zaměstnanců v rámci aplikace Bolt s účtem jejich zaměstnavatele. Umožňuje tedy pro služební účely využívat odvoz autem i sdílené elektrokoloběžky či kola prostřednictvím jednoho rozhraní. Zaměstnanci tak mohou používat aplikaci, na kterou jsou zvyklí bez toho, aby museli na účetním oddělení dokládat každou jízdu. Firmám pak služba Bolt Business nejenže výrazně zjednoduší administraci služebních jízd, ale také ušetří až 30 procent nákladů na cestování.

Edgar Cinegr do Boltu přináší především bohaté zkušenosti s rozvojem byznysu na českém i na dalších evropských trzích, a částečně dokonce v zámoří. Působil mimo jiné jako obchodní ředitel dodavatele protikorozní a protipožární ochrany ALLGARD CZ a nebo například v technologickém startupu poskytovatele automatizovaných logistických řešení Blocks Lockers, kde měl na starosti globální expanzi firmy. Expanze je přitom právě ten úkol, na který se Edgar Cinegr chce v zeleném dresu Boltu zaměřit nejvíce.

„Celoevropsky rostla služba Bolt Business v posledních letech meziročně o stovky procent, a také v Česku a na Slovensku již mnoho firem pro svoje pracovní cesty používá právě Bolt Business. Na těchto trzích vnímám obrovský potenciál dalšího růstu, který se budu snažit beze zbytku vyčerpat. Pokud musí vaši zaměstnanci služebně cestovat, nejsnáze to jde prostřednictvím Bolt Business. S ohledem na udržitelnost je velmi zajímavým faktem, že vaše služební jízdy jsou díky Bolt Business uhlíkově neutrální.“ říká Edgar Cinegr, novopečený Country Sales Manager služby Bolt Business pro Českou republiku a Slovensko.