Denní dávka ovoce a superpotravin Fua Fua nově v udržitelných dózách




Přemýšlíte o tom, jak jednoduše zvýšit svůj příjem ovoce a superpotravin? Nově je na trhu větší balení imunity drinků od české značky Fua Fua. V elegantních dózách najdete mrazem sušený ovocný prášek plný přirozeného vitaminu C a vlákniny, bez chemie, éček či přidaného cukru. Stačí jednoduše rozmíchat tři lžičky ve 100 ml vody nebo mléka dvakrát denně a dopřát tak svému tělu optimální dávku živin. V nabídce jsou čtyři oblíbené příchutě, které potěší každého milovníka smoothies a zdravého životního stylu.

Tmavě fialové sklo zajišťuje maximální kvalitu uchovávaných směsí a je tak optimální ekologickou alternativou k jednorázovým sáčkům. Speciální minerály obsažené v biofotonickém skle chrání 100% přírodní drinky před vlivy vnějšího prostředí bez nutnosti přídavku konzervantů. Imunity drinky si tak zachovávají své přírodní složení, chuť, stabilitu i trvanlivost.

Elegantní tmavé dózy vystavené na kuchyňské lince nebo ve vaší kanceláři vám decentně připomenou denní dávku ovoce a vitamínů. Imunity drinky Fua Fua jsou vhodné pro všechny věkové kategorie včetně dětí, u kterých můžete snadno upravit dávkování podle potřeby. Takže pokud hledáte praktický způsob, jak zvýšit příjem ovoce a vitamínů, zkuste nové dózy s imunity drinky Fua Fua. Díky nim můžete každý den dopřát svému tělu dávku zdraví a vitality, kterou potřebuje.

Doporučujeme vyzkoušet všechny čtyři příchutě: 

Borůvky & maliny

Broskve & jahody

Matcha & pomeranč

Banán & kurkuma 

Elegantní dózy Fua Fua obsahující 160 gramů ve 4 příchutích zakoupíte na www.fuafua.com za 899 Kč.