Libuška Rohlíčková s celou rodinou vybírala náušničky dcerku Elinku




Libuška Rohlíčková je už tři čtvrtě roku maminkou na plný úvazek. Sice si dvakrát týdně odskočí do kosmetického salónu, kde pracovala už před porodem, ale jinak si užívá stoprocentně maminkovskou roli. Dcera Elinka jí dělá velkou radost a je pohodové miminko. Což dokázala i na návštěvě v reprezentativní prodejně JK Jitka Kudláčková. Spolu s manželem a jeho rodinou vyrazili vybírat pro Elinku náušničky, protože jí čeká píchání oušek.

„Nechat Elince píchnout ouška byla jasná volba. Sice jsme o tom s manželem trochu přemýšleli, ale já jsem vždycky chtěla, aby holčička měla náušničky. Teď už jen čekáme na očkování, protože se doporučuje píchnout ouška až po očkování. A pak hned nasadíme náušničky,“ vysvětlila bývalá tanečnice. 

Libuška zde nebyla poprvé. U Jitky Kudláčkové si už vybrala snubní prsteny na její svatbu s hercem a zpěvákem Zdeňkem Rohlíčkem, který je právě tatínkem malé Elinky. A protože byla Libuška velmi spokojena jak se prsteny, tak profesionálním přístupem, byla volba, kam jít vybrat náušničky, více než jasná. JK Jitka Kudláčková nabízí celou řadu kolekcí šperků pro různé významné příležitosti. Z kolekcí, které jsou vytvořeny poctivým zlatnickým řemeslem v originálním designu a z kvalitních materiálů, si vybere opravdu každý. Ostatně tato návštěva toho byla důkazem!

Na výběr náušniček Libuška přizvala i manželovu maminku Evu Hruškovou s manželem Janem Přeučilem. Eva Hrušková, která je známá hlavně jako filmová popelka, si dala jako babička na výběru záležet. Nezabránil jí v tom ani fakt, že si doma zapomněla brýle, vystačila si s lupou, kterou jí Jitka Kudláčková pohotově zapůjčila.

„Vybrali jsme krásná srdíčka s červeným přírodním rubínem, které může Elinka nosit do školního věku, jak říkala Jitka Kudláčková. Jejich dětská kolekce je velmi univerzální a holčičky mohou mít náušničky od miminka až do věku malé slečny,“ radovala se Libuška, která je už dvojnásobnou maminkou. Dětská kolekce šperků je vytvořena tak, aby miminko nemohlo v postýlce či kočárku náušničky ztratit. Navíc design je tak nadčasový, že děvčátka mohou mít náušničky dlouhá léta.

Jan Přeučil neplánovaně dokázal, že je opravdový gentleman a má skvělý vkus. Když viděl, jak se jeho manželce Evě líbí šperky z dílny JK Jitka Kudláčková, neváhal a vybral jí celý set náušnic a náhrdelníku. „Mám radost ze setkání s panem Přeučilem. Je to opravdový gentleman. Nejen, že mi přinesl krásnou květinu, navíc mě potěšilo zjištění, že stále existují muži, kteří dokáží svoji ženu ocenit,“ sdělila Jitka Kudláčková dojmy z milé návštěvy v prodejně v Praze v BB centru na Brumlovce.

-lz-

Fotogalerie