Urputný Doctor P.P. vypustil nový „mafiánský“ videoklip




Petr Pečený alias Doctor P.P., o kterém se říká, že patří mezi nejurputnější rockery, představil na lodi Captain Morgan na pražské Náplavce svůj další ulítlý videoklip. Hlavní roli v něm skvěle ztvárnila modelka Andrea Verešová, která si s podivem v hudebním klipu zahrála vůbec úplně poprvé. Kromě Andrey se v klipu objevila celá řada známých osobností českého showbyznysu, například hudební skladatel Ondřej Soukup se synem Františkem, hudební producent Lešek Wronka či herečka Irena Máchová. Nejvíce však exceloval herec a moderátor Jakub Prachař. V klipu s názvem Levák ztvárnil nezbedného strážného anděla, který Pečeného nabádá k špatnostem všeho druhu. Na loď se všichni Pečeného herci dostavili osobně a party plná bublinek z pravého šampaňského mohla začít.

Doctor P.P. kromě nového videoklipu všem přítomným na úvod představil svůj úspěšný počin z minulého roku - crazy video z posilovny Bicáky, Tricáky, Kokosáče - a s obrovskou šestilitrovou láhví pravého šampaňského „na spaní“ oslavil jeho 1 milion zhlédnutí na sociálních sítích. ¨

Poté za mohutného potlesku odprezentoval hostům svůj nový „mafiánský“ hudební kousek, který byl včera odprezentován oficiálních kanálech kapely a na sociálních sítích. Na večírek dorazil i Petr Janda, který si zahrál v klipu Bicáky, a na party nesměly chybět také drahé krásné polovičky - Jakub Prachař přišel s manželkou Agátou a Lešek Wronka s Halinou Mlynkovou, uznávanou polskou zpěvačku.

„Andrea je pro tento rok naší ambasadorkou. A právě nad sklenicí u jednoho z našich vinařů jsem o klipu vyprávěl a Andrea, resp. její manžel Dan, se kterým jsme kamarádi už od doby našich studií na plzeňském gymnáziu, měl skvělý nápad, že by jednu z mých „bodyguardek“ hrála právě Andrea. Kuba Prachař mne pro roli anděla napadl okamžitě a měl jsem obrovskou radost, že můj návrh přijal a do klipu navíc přispěl spoustou skvělých nápadů,“ říká s úsměvem Petr Pečený.

Nová píseň Levák je třetím rádiovým singlem ze stejnojmenné studiové desky, která vyšla minulý měsíc a během pár týdnů se stala devátou  nejprodávanější deskou v České republice. Deska obsahuje dvanáct originálních písní a pro Pečeného je napsalo mnoho známých muzikantů.

Píseň Bicáky, Tricáky, Kokosáče, kterou napsal Pepa Bolan ze skupiny Mandrage, byla třiatřicet týdnů nejhranější rockovou skladbou českých rádií a druhý singl Sabráž Leška Wronky a textaře Lou Fanánka Hagena  hned po svém nasazení rovněž stoupá v hitparádě hranosti českých rádií.

Zdroj: Nikol  Poselová

Fotogalerie