Lamač srdcí Michele Morrone zkouší své charisma na další krásku. „Pojď k tatínkovi“, dráždí laškovně Megan Fox




Michele Morrone, hvězda erotické filmové série "365 dní“, se nyní opět ocitl v centru pozornosti. Uspěje s novým sci-fi thrillerem "Subservience", ve kterém si zahraje v hlavní roli po boku okouzlující Megan Fox? Podlehne přítelkyně rappera Machine Gun Kellyho kouzlu svůdného „sicilského mafiána“?  

Megan Fox a Michele Morrone si poprvé zahrají v tandemu. Středobodem děje nového thrilleru s názvem "Subservience" bude příběh otce (Michele Morrone), který se rozhodne pořídit si pro svou domácnost inteligentního robota (Megan Fox). Robot, původně určený k péči o děti, ale nabývá vědomí a začne ničit vše, co mu přijde do cesty. Režisérem filmu je Scott Dale, s nímž Megan Fox pracovala už v roce 2021 na jiném hororu.

Z dostupných videí a scén z natáčení nového filmu vyzařuje vzájemná chemie mezi Morronem a Megan Fox. Přesvědčte se sami zhlédnutím

">videa, kde Michele se svým typickým italským šarmem úchvatnou Megan vyzývá, aby se "vrátila k tatínkovi".

Hvězda filmové série "365 dní", Michele Morrone, zaujal diváky z celého světa svou magnetickou přitažlivostí a nepopiratelným sex-appealem. Fanynkami milovaný Ital je skutečně renesančním člověkem. Je vášnivým hudebníkem - koneckonců i známou hudbu k filmové sérii „365“ dní sám složil, nahrál a nazpíval. Nyní souběžně pracuje na více než pěti projektech, mezi které patří i čerstvá spolupráce s HELL ENERGY, známým výrobcem energetických nápojů. Reklamu, ve které nás Michele láká na oblíbený energetický nápoj,

">můžete teď vidět i v Česku.

Zdálo by se, že toho má Michele naloženo dost. V nedávném interview ale Morrone zmiňuje, že pro fanoušky připravuje mnoho dalších projektů. Zdá se tedy, že mu energetické nápoje zachutnaly. Oznámil svou roli padoucha v nadcházejícím filmu „Home Sweet Home“, nový parfém pro Dolce&Gabbana a vydání hudebního singlu, na který se můžeme těšit v červenci.