Nejmladší pobočka Next.Move fitness přináší originální design




Next.Move fitness klub si v loňském roce podmanil Prahu novými pobočkami. Nejnovější klub byl otevřen na pražském Smíchově, který se tak stal v pořadí již čtvrtou pobočkou otevřenou během dvouleté historie. Letos expanduje digitálně a představuje NEXT WORKOUT, osobního kouče v kapse. Nový unikátní klub je součástí architektonicky výjimečné budovy FIVE, která bývala tramvajovou vozovnou a její prostory stále nesou historické prvky. Klub je strategicky umístěný na břehu Vltavy, takže se stal cílovým fitness klubem nejen pro rezidenty Smíchova, ale i z Podolí, Vyšehradu, Barrandova nebo centra Prahy.

Pobočka přináší originální design reflektující industriální dědictví Smíchova. Návštěvníky čeká nadstandardně vybavený gym s nejmodernějšími technologiemi, funkční, silová i kardio zóna. Chybět nesmí signature skupinové lekce v atmosféře nočního klubu, HIIT workout inspirovaný crossfitem Next.Boost nebo organizované závody na SkillBikes Next.Race.

Další rozšiřování o nové kluby Next.Move letos nechystá, expanzivní plány pro budoucnost má ale velkolepé. Brand je zavázán k neustálému pohybu kupředu, prozkoumávání potenciálu a posouvání cílů. Je proto připraven pokračovat ve svém odhodlání podporovat zdravý životní styl a poskytovat inovativní fitness zážitky.

Již v březnu 2024 míří za hranice svých fyzických poboček s uvedením prémiové fitness aplikace NEXT WORKOUT. Nová platforma přináší zážitek z tréninku v Next.Move do digitální formy a umožní cvičit s oblíbenými trenéry odkudkoliv.

Julián Jančík, zakladatel Next.Move, sdílí své nadšení: "S NEXT WORKOUT vám umožníme nasát prémiovou atmosféru Next.Move klubu odkudkoli na světě. Tato aplikace nabízí nejen propracované tréninkové plány s našimi trenéry, ale také bonusové individuální tréninky. Bez ohledu na váš fitness level nebo preferovaný styl cvičení, NEXT WORKOUT má něco pro každého.”

Aktuálně aplikace nabízí pět 12týdenních tréninkových plánů, které jsou přizpůsobeny různým cílům uživatelů. Od posilování, přes funkční trénink nebo HIIT – vše je k dispozici přímo na vašem mobilním zařízení. Ale to je teprve začátek.  Každé 3 měsíce na uživatele čekají nové releasy tréninkových plánů, noví trenéři ale třeba i tréninky s jejich oblíbenými fitness influencery.

NEXT WORKOUT je dalším krokem Next.Move směrem k jeho vizi: zpřístupnit fitness a zdravý životní styl co největšímu počtu lidí. Aplikace je dostupná pro iOS v českém a anglickém jazyce a slibuje slibuje vás udržet v pohybu kdekoliv a odkudkoliv

Next.Move, lídr prémiového fitness trhu v České republice, posouvá hranice toho, co od fitness očekáváme. Jeho filozofií je najít perfektní rovnováhu mezi tělem a myslí, s pomocí nejnovějších technologií, úžasné komunity a zkušeností profesionálních trenérů. Next.Move si klade za cíl motivovat lidi k aktivnímu životnímu stylu a odhalení jejich skrytého potenciálu. Díky čtyřem stylovým klubům v nejživějších pražských lokalitách je Next.Move na dosah všem, kdo chtějí pracovat na svém těle i duchu. Jeho komunita nabízí podporu a motivaci na cestě za lepší verzí sebe sama, a díky originálním konceptům skupinových lekcí v hi-tech studiích se každá návštěva stává nezapomenutelným zážitkem.

Fotogalerie