Bezsáčkové vysavače odpovídají skvělou kvalitou i lákavou nabídkou




Efektivita a komfort jsou klíčové ingredience pro všechny domácí práce - včetně vysávání. V oblasti úklidu představují bezsáčkové vysavače skutečnou revoluci, která šetří čas i finance. Moderní bezsáčkové přístroje, mezi něž patří i modely Boost od Miele, nabízejí maximální výkon sání, vysokou účinnost filtrace a snadnou manipulaci. Objevte čistotu bez kompromisů s novým parťákem v boji proti prachu a nečistotám!

Vsaďte na jubilejní modely

Oslavte s Miele významný milník a vyberte si jeden z jubilejních modelů bezsáčkového vysavače. Miele Boost CX 1 125 Gala Edition představuje vrchol efektivity a designu. S technologií Vortex, která zajišťuje extrémní výkon proudění vzduchu, a inovativním systémem TrackDrive pro snadnou manipulaci, je tento model synonymem pro perfektní čisticí výkon. Filtr Hygiene AirClean se postará o to, aby byl vzduch ve vaší domácnosti neustále čistý. Součástí speciální nabídky je u tohoto modelu prodloužená záruka o 125 týdnů a hodnotná výbava v podobě komfortní rukojeti a podlahové hubice zdarma.

Také model Miele Boost CX1 125 Edition nabízí vysokou úroveň inovací a komfortu. Kompaktní design a lehkost vysavače usnadní úklid i v těch nejtěsnějších prostorech, a díky univerzální podlahové hubicí si poradíte s jakýmkoliv podlahovým povrchem. Jako dárek k němu získáte komfortní rukojeť, s níž bude vysávání opět o něco příjemnější.

Nenechte si ujít šanci prožít úklid na nové úrovni s Miele Boost. Oba jubilejní modely jsou připraveny splnit všechny vaše požadavky na čistotu a pohodlí. Vaše domácnost si přece zaslouží tu nejlepší péči!

Střípky z historie Miele_125 let Miele_1

Odstředivky mléka – máselnice – pračky. Takové bylo složení výrobků na počátku působení společnosti Miele, která byla založena roku 1899 v německém Herzebrocku technikem Carlem Mielem a obchodníkem Reinhardem Zinkannem. Počátky firmy charakterizuje rychlý rozvoj. Počet prodaných zařízení a jejich oblíbenost u zákazníků v krátké době znatelně narůstaly. Proto se Miele rozhodlo expandovat a v roce 1907

přesídlilo do města Gütersloh, které kromě pracovních sil a vhodných výrobních prostor nabízelo i připojení na železnici. O několik let později začala fungovat také nová továrna v Bielefeldu. Miele tehdy dodávalo ročně 20 000 odstředivek mléka. Oblíbenými produkty se staly např. odstředivka Juwel pro velká a Milo pro malá zemědělská zařízení.

Výrobky Miele měly být představeny v celém Německu. Reinhard Zinkann proto zřídil pobočku v Darmstadtu a ujal se jejího vedení. Následoval Frankfurt nad Odrou, Mnichov a Halle. Tím započala systematická výstavba jedinečné sítě firemních a odbytových poboček s obchodními, výstavními a skladovacími prostory.

V roce 1912 se vedení firmy rozhodlo pro výrobu vlastních osobních automobilů, které měly uspokojit potřeby vzrůstajícího zájmu o tento druh dopravy. Přes úspěch, který tyto automobily zaznamenaly díky precizní konstrukci a bezporuchovému provozu, byla o dva roky později jejich výroba ukončena. Důvodem byl nástup sériové pásové výroby konkurenčních značek, která dovolovala výrazně nižší náklady.

Firma Miele se tedy opět soustředila na výrobu přístrojů ulehčujících práci na statku a v domácnosti. Přišel tak rozmach základních modelů přístrojů Miele, s nímž souvisel vývoj jednotlivých typů praček a mandlů. Více než 20 modelů sedmi základních typů praček bylo uvedeno na trh, čímž se nabídka rozšířila na 50 modelů dvaceti různých typů. Jako zcela nová varianta se roku 2014 představila pračka se zabudovaným motorem. Mohla být připojena do jakékoliv elektrické zásuvky. Jednalo se o legendární pračku Miele č. 50.

www.miele.cz  #MamMiele