Central Cee s prvním letošním singlem ukazuje svou jemnější stránku




Pětadvacetiletý hudebník ze západního Londýna, Central Cee, vydává svůj první letošní singl, baladu s názvem "I Will". 

Doprovodný videoklip byl natočen v Brightonu a vypráví příběh krásné, osamělé a deprimované dívky, která hledá lásku. S vypravěčem Centralem Ceem sledujeme, jak mladá dívka žije svůj každodenní život a připravuje se na noční zábavu s dívkami v klubu. Videoklip, který je prokládán momenty z vystoupení umělce, je filmově zpracovaný a dokonale doplňuje introspektivní a reflexivní náladu singlu. 
Nová nahrávka navazuje na loňské vydání syrového rappového singlu "Entrapreneur", který přinesl autentický pohled na umělcovu cestu na vrchol a jeho hektický program posledních dvou let.
Oba sólové projekty přicházejí v návaznosti na obrovský úspěch společného projektu Central Cee s Davem "Split Decision" a výrazného singlu "Sprinter", který byl na Spotify ve Velké Británii vyhlášen nejhranější skladbou roku 2023. Singl se také stal nejdéle hranou rapovou skladbou na prvním místě ve Velké Británii, kde se držel 10 týdnů. Central Cee také završil neuvěřitelný rok dvěma velkými featuringy: "Too Much" s Kidem Laroiem a Jung Kookem a "Nice To Meet You" s jeho dlouholetou kamarádkou, anglickou zpěvačkou PinkPantheress.
Minulý týden získal Central Cee další dvě britské ceny MOBO Awards, a to za nejlepší mužskou píseň a píseň roku za skladbu "Sprinter", čímž získal celkem šest cen MOBO. Na letošním březnovém ceremoniálu 2024 je také nominován na čtyři ceny Brit Awards: za skladby "Sprinter" a "Let Go" a za nejlepší hiphopový/rapový/grimeový počin. 

Central Cee se loni stal prvním britským rapperem, který jen na Spotify dosáhl 2 miliard streamů. Díky své nenapodobitelné trajektorii má Central Cee na kontě více než 6 miliard celosvětových streamů.