Nová limitovaná edice nožů Alox od Victorinox je tu!




Letošní limitovaná edice kapesních nožů Alox nabízí vysokou praktičnost a eleganci v jednom. Tři varianty nejoblíbenějšího kapesního nože jsou představeny ve zcela nové vzrušující barvě - zářivě červené. Jako reakci na řadu požadavků od svých zákazníků představila švýcarská rodinná firma Victorinox již po čtvrté omezené množství svých nejspolehlivějších a nejoblíbenějších modelů - Classic, Cadet a Pioneer v nové kolekci Alox Limited Edition 2018 a naprosto exkluzivním provedení. Nové modely jsou vyráběny v neustále se rozšiřujícím spektru barev a na trhu budou dostupné vždy pouze jediný rok.

Kapesní nůž Alox si mezi fanoušky získal naprostou oddanost. A byl k tomu důvod! Výsledkem osvědčeného mechanismu výroby švýcarských nožů Victorinox je totiž nejen neporazitelná kvalita, ale i praktická nezničitelnost. Modely s aloxovanou střenkou jsou zároveň odolné také proti korozi, čímž se stávají spolehlivým „parťákem“ na cesty i do přírody.

Model Classic je z celé řady tím nejmenším. S délkou pouhých 58 milimetrů obsahuje ty nejdůležitější nástroje, jako je čepel, pilník, šroubovák, nůžky a kroužek pro upevnění na klíče. Je robustní, přesto však stále elegantní.

Cadet Alox Limited Edition 2018 představuje kompaktní délku 84 milimetrů a stává se pravým gentlemanem řady Alox. Obsahuje pilník včetně čistítka na nehty, vysoce stabilní ostří a další užitečné nástroje, jako je otvírák na lahve nebo konzervy.

Posledním přírůstkem je 93milimetrový model Pioneer. S pomocí tohoto mimořádně spolehlivého nástroje můžete počítat kdekoli. Čepel je doplněna výstružníkem, otvírákem plechovek s malým šroubovákem, otvírákem na lahve s velkým šroubovákem a odstraňovačem drátů a samozřejmě i praktickým kroužkem na klíče.

Zdroj: Lucie Karchňáková