Hollywood in Prague: Noc filmových melodií již 5. března v Rudolfinu




Již 5. března se pražské Rudolfinum promění doslova v Hollywood! Na programu bude totiž koncert s názvem Hollywood in Prague: Noc filmových melodií, během něhož zazní ty největší hity nejslavnějších hollywoodských filmových trháků jako jsou Harry Potter, Piráti z Karibiku, Mission Impossible, Pearl Harbor, Šifra Mistra Leonarda nebo Top Gun a řada dalších! To vše v podání 60členného symfonického orchestru Bohemian Symphony Orchestra Prague, který celý zážitek ještě umocní a umožní divákům vychutnat si ten pravý rozměr nejkrásnějších filmových melodií z per nejslavnějších skladatelů.

Během 90minutové produkce se diváci mohou těšit na skutečnou hollywoodskou filmovou jízdu! V podání symfonického orchestru Bohemian Symphony Orchestra Prague pod vedením dirigenta Martina Šandy a v čele se sólistkou Leticií Krotkou, si vychutnají nejikoničtejší filmové melodie. Zazní například skladby z filmů Harry Potter, Piráti z Karibiku, Mission Impossible, Pearl Harbor, Šifra Mistra Leonarda nebo Top Gun. Příjemným zpestřením navíc budou i melodie z generacemi milovaného animovaného seriálu Simpsonovi, romantické komedie Prci, prci, prcičky či filmu Zrodila se hvězda. To vše v jedinečné atmosféře jednoho z nejkrásnějších koncertních sálů v Praze, ve Dvořákově sále Rudolfina.

„Těší nás, že můžeme všem milovníkům filmů, hudby, a především filmové hudby přinést jedinečný zážitek a umožnit jim si naplno užít ty nejkrásnější filmové melodie. Věříme, že spojením se symfonickým orchestrem a v podání Bohemian Symphony Orchestra Prague půjde skutečně o nezapomenutelný zážitek a že diváci budou z koncertu odházet nejen jako fanoušci filmů a filmových melodií, ale i samotného orchestru,“ říká Martin Šanda, šéfdirigent a ředitel Bohemian Symphony Orchestra Prague.

Doplňme, že na koncertu Hollywood in Prague: Noc filmových melodií si diváci užijí skutečně 100% hudební zážitek a vychutnají si oblíbené filmové melodie z per nejslavnějších skladatelů v celé jejich šíři a kráse. Filmová hudba je totiž dle slov šéfdirigenta Martina Šandy jedinečná právě ve spojování posluchačů napříč žánry a generacemi.

HOLLYWOOD IN PRAGUE: NOC FILMOVÝCH MELODIÍ
5. 3. Rudolfinum, Bohemian Symphony Orchestra Prague a největší filmové hity

Vstupenky k dostání na stránkách orchestru na www.bsop.eu

Cena: od 790 Kč

Fotogalerie