Elegantně pružný společník dotažených rodinných výletů




Vytáhněte se s nimi na další a další výlety. TAHLO představuje prádní, lehký a někdy docela nepostradatelný předmět, který můžete mít neustále po ruce. Ručně vyráběné tažné lano je přesně uzpůsobeno požadavkům na bezpečnou a maximálně nenáročně hladkou pomoc dětem na společných výletech. V zimě se můžete tahat navzájem na bobech, šáňkách, běžkách apod., v létě TAHO odkryje nové cíle rodinným cyklovýletům. Děti pak zvladnou i ty nejtěžší kopce a tátové se stávají hrdiny přímo před jejich očima.

Mě už bolí nohy, už nemůžu, kdy už tam budeme. To jsou výletnická prohlášení, kterým se zřejmě nikdo nevyhne. “Zimní tahání nemá žádné limity. Můžete je za sebou vytáhnout na pořádný výlet na běžkách, nebo jim necháte prostor a budou s tahlem řádit na bobech,” vysvětluje Jakub Zelenay, jeden ze zakladatelů značky TAHLO.

Tohle tažné lano může pomáhat po celý rok. Sice vzniklo jako pomocník cyklistům, ale velmi rychle našlo uplatnění taky v zimě na sněhu, kde není o tahání nouze. Velmi dobře slouží především běžkařům, kteří si mohou držet své vlastní tempo a děti přitom mají s sebou. Přitom jim předávají to nejcennější - inspiraci zlepšovat se a být aktivní stejně jako ti hrdinové, co je sledují před sebou.

TAHLO BARVY
Zároveň TAHLO barevně odpovídá aktuálním módním trendům, kdy jsou nejpopulárnější pastelové odstíny růžové, modré nebo žluté. Při tahání vypadáte vždy skvěle a navíc jste absolutně v souladu s módními požadavky.

O TAHLO
Tenhle příběh začal docela nevinně, když jsme sami hledali způsob, jak pomoci našim dětem vyrovnat síly na kole. Prohlíželi jsme si zahraniční řešení tažných lan a nejdřív tak trochu v nadsázce jsme si říkali, že tohle bychom mohli zvládnout vylepšit. Jeden z nás, kolega Lukáš nad tím přemýšlel dál a o pár dní později přinesl prototyp prvního TAHLA. To už bylo zřejmé, že jsme přitaženi k novému projektu. Naše TAHLO neustále vylepšujeme, aby tahání bylo vždy příjemným a bezpečným zážitkem nejen na jízdním kole, ale taky v zimě na běžkách a všude tam, kde může silnější pomoci slabšímu a sám se tím v jeho očích vytáhnout.

Více na www.tahlo.cz