V Karlíně se slavil Valentýn, který svým programem všechny překvapil (pozitivně)




Na oslavu svatého Valentýna už jen vzpomínáme, ale takové ohlédnutí není vůbec marné. Velkolepá rozhodně byla Valentýnská Ploom party, která se konala v pražském Karlíně.  Skvělou atmosféru si vychutnala rapperka Sharlota, influencerka A.n.d.u.l.a, ale i zamilované páry jako je Angie Mangombe s Josefem Kůrkou, Michaela Říbalová s Petrem Říbalem anebo Lukáš Veitl s přítelkyní.

Speciální vystoupení Terapie sdílením, odvážná show On The Edge, ale i skvělá hudba a netradičí drinky zajistily dokonalou atmosféru, což nám potvrdila I rapperka Sharlota: Myslím, že večeru jako takovému ještě přidaly na kouzlu tyto zajímavé prostory Terminálu Karlín. Nicméně nejlepší atmosféru vždy zařídí to, když se člověk na jednom místě potká s tolika přáteli, a to se právě tady stalo. Navíc pro mě je jakákoliv oslava lásky úžasná. Když je možnost ráda obdaruji nejen partnera, ale i kamarádku čí kohokoliv s kým se mám na Valentýna setkat. Ostatně tento den je pro mě výjimečný, protože máme výročí zasnoubení.”

Valentýn už dlouho nepatří jen zamilovaným párům. Oslavila jej se vší parádou v sexy outfitu i single influencerka A.n.d.u.l.a, “Valentýn běžně neslavím, ale tady jsem si ho vážně užila. Miluju čas strávený s přáteli a v dobré společnosti s lidmi, se kterými nemáme běžně moc příležitostí se potkat. Ploom má vždycky stylové party se zajímavým neotřelým programem a miluju se vyjádřit formou outfitu daného dresscodu.” Hosté tohoto unikátního eventu měli dorazit v dresscodu v odstínech růžové a žluté. Někdo měl růžové šaty, jiní čepici, košili anebo nehty. Každý pojal dresscode trochu jinak.

Zamilovaně na sebe vrkal oblíbený pár Angie Mangombe s Josefem Kůrkou a taky prozradil, jak svátek zamilovaných slaví: “Valentýna obvykle moc neslavíme, ale tady jsme se fakt bavili! Jsme rádi, že máme volný večer pro sebe a můžeme si užít jeden druhého, navíc v dobré společnosti. Hodně nás bavilo se fotit s místním Amorem a ochutnávat speciální drinky.”

Trošku pracovní byl Valentýn pro Petra Říbala, který celou valentýnskou party moderoval.“Jsme spolu s Míšou 8 let a vždycky nám to na Valentýna vychází hodně pracovní, takže jsme byli moc rádi za pozvání na Ploom valentýnskou party, protože jsme tam byli spolu. To jsme si užívali nejvíc. K tomu skvělé jídlo, pití a exkluzivní program. To je  prostě fantastická kombinace.”

Na party nechyběli ani ambasadoři Ploom se svými protějšky, jako je módní návrhář Jan Černý a umělec MAXIM. Dorazil také Lukáš Veitl se svou přítelkyní a mnoho dalších.

Foto: Ploom / Ploom.cz

Fotogalerie