TESSUTO: když kvalita potká eleganci




Uznávané české krejčovství TESSUTO vstupuje i v novém roce na scénu módy s jedinečným posláním: oživit umění oblékání prostřednictvím mistrovského šití na míru. V moderním světě konfekce a průmyslově vyráběné módy, kde jednotvárnost někdy přehluší individualitu, se TESSUTO věnuje umění tvorby oblečení, které nejen zdůrazňuje stylový výraz, ale také přináší jedinečný komfort a sebevědomí.

Šití na míru se stává symbolem návratu k autentičnosti a osobnímu přístupu k módním tendencím. TESSUTO si klade za cíl poskytovat zákazníkům možnost projevit svou individualitu a nalézt to správné oděvní vyjádření, které podtrhuje jejich jedinečnost a styl. Výrazným rozdílem oproti masově vyráběné konfekci je v případě TESSUTO schopnost vytvořit oblečení, které se perfektně přizpůsobí postavě každého jednotlivce. Tato metoda tak odlišuje rodinné krejčovství od běžného způsobu oblékání, kde často dochází k situacím, kdy dámy nenachází oděvy, které by se jim líbily, a pánové s nekonfekční velikostí jsou nuceni volit nepadnoucí oblečení.

TESSUTO klade velký důraz na kvalitu a výběr materiálů. Všechny látky jsou pečlivě vybírány s cílem zajistit nejen vizuální eleganci, ale i maximální pohodlí a trvanlivost. Zákazníci mají možnost vybrat si z široké škály luxusních materiálů a barev, aby jejich oblečení bylo naprosto unikátní. Krejčovství přitom při tvorbě jedinečných kousků využívá dvou hlavník metod šití – bespoke i made to measure. Zatímco metoda bespoke vyjadřuje úplné zakázkové šití od začátku do konce, kde každý detail je plně přizpůsoben individuálním požadavkům zákazníka, made to measure umožňuje klientovi vybrat si z předem vytvořených vzorů, které jsou následně upraveny podle jeho míry a přání.