Jaro ve velkém stylu s February vibes




Blíží se jaro, a tak projděte své šatníky a vyměňte vše, co se už nehodí či je příliš obnošené, ale chovejte se odpovědně k přírodě, pošlete to dál, kdo rád takové kousky přijme.

Casual Charme

Trend-watchers předvídají, že tento rok bude ve znamení odvahy a nekompromisnosti. Tyto vlastnosti se promítnou do všech aspektů našeho každodenního života, módu nevyjímaje. Abyste se mohli na tyto trendy naladit, základem proto bude kvalitní obuv, která doladí váš styl a podpoří message, kterou chcete svému okolí vyjádřit. Inspirujte se například zářivými červenými nebo klasickými černými lodičkami GUESS.

Příznivce kombinace casual a večerního stylu potěší mokasíny s pevnou podrážkou. Ty nejstylovější hledejte mezi značkami Karl Lagerfeld, Dr. Martens nebo Pinko

Malé doplňky, velký efekt

Čemu byste v nadcházející sezóně měli věnovat extra pozornost? Páskům. Ty dostaly velký prostor nejen na módních molech, ale trend-watchers jim přisuzují daleko větší vliv. Pásky v této sezóně hrají prim nejen jako doplňky, důležitá je i jejich funkčnost. Nejdůležitější je u pásků spona, která stoprocentně upoutá pozornost a bude pomyslnou třešničkou na dortu každého vašeho outfitu. Ty nejlepší najdete třeba u značek Marciano Guess, Patrizia Pepe, Guess, Twinset a Tommy Hilfiger.

Mezi nepostradatelné doplňky patří také kožené peněženky a zlaté hodinky. Právě ty jsou nyní opět na vzestupu oblíbenosti a trendují ve všech módních žebříčcích. Zlato is the new black a trendy ukazují, že investovat do zlatých doplňků se rozhodně vyplatí. 

Klasické formy v novém kabátu

Nejnovější světové přehlídky pánské módy dokazují, že mokasíny alespoň na chvíli zvítězí nad teniskami. Jde tak o první opravdovou revoluci pánských trendů po několika letech. Nazouvací polobotky od značky Geox nebo ty ve šněrovací verzi budou skvěle doplňovat outfity inspirované koncem 90. let.

V pánském šatníku však budou i nadále volnočasové tenisky v tlumených barvách, např. ty kombinující tóny šedé, bílé a černé od Calvina Kleina.

Stylový doplněk nesmí chybět

Minimalistické formy pánských doplňků hrají v této sezóně zásadní roli. Neopomínejte spony do kvalitních kožených opasků, ty nejelegantnější najdete například u značek Calvin Klein a Tommy Hilfiger. Dalším doplňkem, na kterém by si měli muži dát záležet a navíc ho využijí každý den, je peněženka. Největší prim hraje jednoduchý design a materiál kůže. Podobná pravidla a trendy sledujeme i u pánských hodinek. Jednoduché formy s černým pruhem nebo extravagantní verze ve zlaté barvě jsou nejzajímavějšími nápady pro nadcházející jaro.

Další inspiraci zdůrazňující individualitu a váš osobitý styl najdete mezi únorovými outfity February Vibes v aplikaci eobuv.cz, stejně jako ve kamenných obchodech a online na eobuv.cz.

Fotogalerie