PUMA vítá do své rodiny multitalentovanou Viktorii Jílkovou




Globální sportovní značka PUMA uzavřela spolupráci s mladou a talentovanou Viktorií Jílkovou, která exceluje hned v několika sportech současně. Je reprezentantkou ČR v ledním hokeji, reprezentantkou v boxu a na svém kontě má i titul mistryně světa v Muaythai (thajský box). Ve svých sedmnácti letech má za sebou dlouhý list pozoruhodných vítězství, které jí staví na přední místo mezi mladými českými sportovci.

Již na počátku roku 2024 se jí podařilo excelovala hned několikrát. V lednu se podílela na historickém úspěchu juniorské hokejové reprezentace do osmnácti let, která si ze švýcarského mistrovství přivezla stříbro a na únorovém mezinárodním boxerském turnaji ve Švédsku získala ke zlaté medaili také individuální ocenění nejlepší boxerka v kategorii juniorek.

„Mým cílem je sportovat, až život ukáže, jaký sport bude můj životní. Zatím chci dělat všechny tři na plno. A mám obrovskou radost, že mi na téhle cestě bude pomáhat legendární šelma – značka PUMA, která mě přijala do své rodiny. Taky mám odvážný sen – dostat se na olympiádu a vyhrát, s PUMOU jsem k tomu zase o krok blíž,“ říká Viktorie Jílková.

Mluví se o ní jako o jedné z největších nadějí českého sportu – Viktorie Jílková trhá rekordy ve všech třech sportovních disciplínách a na její cestě k dalším úspěchům jí nově podpoří také PUMA, která Viki hrdě přijala do své rodiny. PUMA již dlouhodobě podporuje české sportovce od olympijských běžců přes fotbalové týmy až po úspěšné atlety a držitele českých rekordů. Tým PUMA oslnila i Viktorie, která se po boku sportovců jako je Kristiina Mäki, Moira Stewartová či Fabiana Bytyqi přidává mezi její tváře.

„PUMA je dlouhodobým partnerem sportovců po celém světě a stejně jako členové naší PUMA Family i my rádi přijímáme nové výzvy. Proto jsme hrdí, že v PUMA můžeme společně podpořit cestu takto výjimečného talentu jako je Viki. Věříme, že se nám společně podaří dosáhnout velkých věcí,“ říká Lucie Hložánková, Senior Manager Communication Marketing značky PUMA.

Viktorie je osobnost, jejíž oddanost třem sportovním disciplínám jí vynesla nepsaný titul jedné z největších nadějí českého sportu současnosti. Její příběh zaujal kromě PUMY také režiséry Jakuba Hejnu a Jiřího Stejskala, kteří o ní natáčí časosběrný dokument.

Fotogalerie