Cirkus na vodě Waterland




Cirkus na vodě WATERLAND. Pod vodou, na vodě, na souši i ve vzduchu, čeká na vás nezapomenutelný Waterland Circus!

Je to nádherný vodopád emocí, do kterého se ponoříte i s hlavou! Složitá, velmi nebezpečná čísla všech cirkusových žánrů. Designérské, nádherné kostýmy. Kreativní režisérské dílo! Fantastická show pro celou rodinu. Moderní vybavení: bazén se 120 tunami vody, stovky svítících fontán, stovky světelných zařízení a zvukové efekty - show je vybavena nejmodernějším technickým zařízením.

Unikátní SCÉNA, kde se cirkusová aréna proměňuje ve vodní hladinu a tisíce svítících fontán vynášejí nahoru tuny vody a proměňují ji v pohádkový déšť, čímž ponoří umělce i diváky do úžasné atmosféry. To vše okouzluje nejen dětí, ale i dospělé!

Setkáte se zde s mořskými pannami a medúzami. Potkáte veselé klauny i zoufalé piráty a budete svědky zrození zázraku v iluzích na kouzelném ostrově Waterland. Obyvatelé podmořského království, kteří umí ovládat nejen vodní živly, ale i oheň, si svými nezapomenutelnými kousky podmaní vaše srdce a hvězdy odrážející se ve vodě vám budou vyprávět úžasný příběh lásky mezi nebem a zemí!

A TO NENÍ VŠECHNO! 

AQUA-Ballet a Show Ballet si podmaní vaši představivost!

Přijďte, užijte si to a nechte se ohromit! "Vodní země" čeká jen na vás!

DARUJTE svému dítěti skutečnou pohádku.

Web pořadatele: www.artpartner.cz

Vstupenky lze zakoupit v síti Ticket-online.cz

Vstupenky zakoupíte také v síti Ticketportal.cz

Kde nás najdete? Na Letenské pláni v blízkosti ulice Milady Horákové, naproti fotbalovému stadionu Sparta.

Nejbližší zastávky MHD jsou Chotkovy sady (tramvaje 2, 12, 18, 20 a 97 / 5 minut chůze od areálu), Hradčanská (metro A, tramvaje 1, 2, 8, 18, 20, 25, 26,91, 96 a 97 / 12 minut chůze), Sparta (tramvaje 1, 8, 12, 25, 26, 91 a 96 / 15 minut chůze).

Parkování je možné v podzemních garážích přímo proti stadionu pražské Sparty nebo na placeném a hlídaném parkovišti Na Špejcharu.

Fotogalerie