Poradíme vám, jak se vyladit na společenskou událost




Společenské akce nejsou jen doménou žen, ale můžete jim, pánové, klidně poradit a dokonce třeba i přijít s nápadem, který vaše partnerka ocení. My vám rádi poradíme, co na sebe, a jak sladit outfit s doplňky, abyste všude uspěli a zazářili.

Outfit podle trendů

Přípravy na plesy a společenské akce  jsou pro někoho nutností, pro jiné skvělou příležitostí, jak se hodit do gala. A jak se říká, kdo je připraven, není zaskočen. Proto nepodceňujte výběr oděvu, ale i případné sladění s partnerem. U dam jsou sázkou na jistotu Malé černé, které se hodí například do divadla, pánové nic nezkazí tmavým oblekem, nevyžaduje-li dress code na pozvánce přímo smoking nebo frak.

Jsou-li ovšem černé šaty pro vás nuda, a máte pocit, že vám zbytečně přidávají roky, doporučujeme vsadit na flitry a výrazné barvy, které upoutají pozornost a k večírkům jednoznačně patří. Stejně tak je tomu v případě plesu, kde jsou příhodné šaty v délce až na zem. V poslední době patří k trendům i objemné maxi sukně v kombinaci s halenkou. Vsadíte-li na flitry, pozor jen, abyste to s nimi nepřehnaly a zbytečně vám v některých partiích nepřidávaly opticky pár kilogramů navíc. Ale to neznamená, že sluší jen ženám s velikostí S. Musíte jen najít správný model, který skvěle padne vaší postavě.

Sladěno do puntíku

Padne-li vaše volba na flitrový model, doporučujeme ho nechat dostatečně vyniknout a vybrat už jen decentnější doplňky. Například k stříbrným  i zlatým šatům se hodí černé lodičky, u odstínů do růžova a bronzova můžete obout střevíčky v nude odstínech. Krátké šaty si budou rozumět i s elegantními černými kozačkami. Naopak u jednodušších šatů se neváhejte odvázat zase více s doplňky. Třpyt flitrů bude slušet i jim. V neposlední řadě můžete zazářit od hlavy až k patě a zvolit monochromatický look, kdy bude váš celkový outfit vyladění kompletně v jednom tónu.

Nepostradatelné doplňky

Elegantním doplňkem může být eXkluzivní  zařízení na zahřívaný tabák Ploom X v lesklých barvách jako je bronzová, stříbrná i zlatá champagne, které lze navíc doplnit barevným krytem podle barvy vašich šatů. Pánové mohou zvolit kryt v černé nebo hnědé kůži.

Fotogalerie