Kolekce Columbia Heritage Ski je žádanou limitkou inspirovanou archivem značky




Značka Columbia přináší i tuto zimní sezónu svoji oblíbenou limitovanou retro kolekci, která oživuje legendární modely a styly z archivu značky. Tentokrát se inspirovala lyžařskou kolekcí z roku 1993. Po třiceti letech oprášila výrazné barvy a vzory té doby a uvedla ucelenou kolekci Columbia Heritage Ski, která se těší z funkčních materiálů a detailů a zároveň si udržuje retro look.

Kolekce je určena mladší generaci, aby si užila den plný zábavy na sněhu, sjezdovce nebo v nepřehlédnutelných barevných stylových reto modelech zazářila na aprés ski party i sociálních sítích. Kolekce nabízí barevně sladěné dámské a pánskou outfity - kombinézy, bundy ve stylu 3 v 1, kalhoty, fleecovky, mikiny, tepláky, trička a doplňky v podobě čepice nebo nákrčníku. Vybírat lze z výrazných vzorů nebo jen barev.

Lyžařské kombinéza Columbia Wintertrainer z limitované retro kolekce Heritage oživuje model i look 90. let a v současném provedení pak přináší nejen výrazné barvy a vzory devadesátek, ale i současné strečové voděodolné materiály, zateplení a další funkční prvky pro pohodlný pohyb a pobyt na sněhu nebo při lyžování. Kombinéza je k dispozici v pánském i dámském provedení a několika barevných variantách.

Bunda Columbia Wintertrainer Intercharge Jacket vychází z původní legendární historické bundy 3 v 1 a nabízí různé možnosti nošení a v podstatě tři bundy v jedné. Do vnější nepromokavé bundy je vepnutá samostatně oboustranně nositelná bundička, která je uvnitř fleecová s vodu odpudivým nylonovým vnějškem a umožňuje výběr barev a materiálu dle přání majitele. Bunda má spoustu funkčních detailů zajišťujících komfort i teplo během radovánek na sněhu v chladných dnech.

Kolekci Columbia Heritage Ski zakoupíte v prodejně Footshop nebo na www.footshop.cz

Fotogalerie