Nultý ročník Design show Brno v Auto Cardion návštěvníky naprosto uchvátil!




Kdo měl tu možnost navštívit brněnský autosalon Cardion, musí uznat, že samotný interiér showroomu byl pastvou pro oči. Nutno podotknout, že autosalon byl vystavěn dle nejnovějších celosvětových standardů automobilky Volvo.

Auto Cardion se může pyšnit prvním dealerstvím značky Volvo v ČR a Střední Evropě! Jako první v České republice zavedl službu Video Servis. Pokud se při opravě vozu zákazníka přijde na nutnost další opravy, technik vše natočí na mobil (i s komentářem a vysvětlením) a záznam pošle zákazníkovi. Tomu se na počítači či v telefonu zobrazí video spolu se schvalovacím formulářem a cenami dodatečné opravy. Zákazník tak může vše několika kliknutími odsouhlasit. Tým autoservisu se novou službou snaží odbourat mínění části veřejnosti, že si servisy opravy vymýšlejí. Vše je názorné, transparetní a zákazníci jsou ze služby Video Servis doslova nadšení.

Na Design Show se prezentovalo hned několik zajímavých osobností ze světa designu, aby si tak každý návštěvník přišel na své. Samotné Auto Cardion prezentovalo dva vozy. Ty letos získaly dva cenné tituly: Světové auto roku 2018 (Volvo XC60) a Evropské auto roku 2018 (Volvo XC40).

Neotřelou show provázel ostřílený moderator Libor Bouček. „Díky své práci strávím za volantem spoustu času, pohodlné a hlavně bezpečné auto je pro mne tedy nezbytnost”, nechal se slyšet Bouček a s humorem sobě vlastním dodal:  „I oběma svým exmanželkám jsem pořídil Volvo. A jestli se znovu ožením, moje třetí žena zase bude jezdit tím nejbezpečnějším autem – Volvem.”

Mezi pozvanými hosty se objevila také modelka a moderátorka pořadu Sama doma Jana Doleželová s manželem a dětmi. „Jsem z atmosféry této akce úplně nadšená”, prozradila sympatická moderátorka.

„Říct, co se mi tu líbí nejvíc, ale nedokážu. Manžela se synem baví ta auta, hodně je zaujaly vodní dýmky Meduse nebo vířivka. Mě se moc líbila módní přehlídka. I když jsem přišla v modelu od Attrattivo, Salon4 mě fakt oslovil.”

Atmosféra na Design show Brno se nesla v přátelském duchu, o čemž se můžete přesvědčit na videu.

Protože spokojeni byli nejen návštěvníci, ale také pořadatelé, můžeme se v příštím roce těšit na pokračování tohoto zajímavého projektu.

Pozvánku a vice informací najdete již brzy na: http://www.autocardion.cz/

Zdroj: Helena Váňová / helena@zdravijenej.cz/

Fotogalerie