Vyslovte „ploom“ a máte tip na stylové dárky k Valentýnu




Dárek na svátek svatého Valentýna pro vyznavače zahřívaného tabáku může být praktický, zároveň elegantní a přinést i požitek ve chvílích odpočinku. Vyzkoušejte třeba inovativní zařízení včetně příslušných doplňků, které vyjádří váš osobitý styl. Ploom X je na českém trhu od června loňského roku.

Zařízení Ploom X si můžete vybrat z pěti prémiových barev. Na e-shopu www.ploom.cz nebo v pop up obchodech si můžete vybrat ze široké nabídky příslušenství, jako jsou přední panely, zadní textilní, nebo kožené kryty, ale i textilní pouzdro.

Zařízení Ploom X obsahuje inovativní systém HeatFlow, který využívá chytrého řešení a moderních technologií pro poskytnutí ještě lepšího požitku ze zahřívaného tabáku. V Ploom X se tabáková náplň nezahřívá zevnitř (trnem), ale zvenku. Nedochází tak k přímému kontaktu tabáku se zdrojem tepla. Tabák se nepřipaluje, nevzniká nepříjemný zápach a zařízení není třeba tak často čistit.

Základní balení Ploom X obsahuje:

  • zařízení Ploom X
  • USB-C kabel
  • AC adaptér
  • čisticí sada (7ks)

CENA: 790 Kč

Dostupnost: vybrané tabákové prodejny, Ploom stores/Pop ups, www.ploom.cz

Doplňky k zařízení

Zařízení Ploom můžete také vyšperkovat různými předními panely v nevšedních barvách, které mohou ladit s outfitem, nebo třeba kabelkou vaší partnerky. Pro pány je zase ideální

nadčasový a luxusní kožený zadní kryt.

Přední panely, Cena: 189 Kč

Zadní textilní kryty, Cena: 249 Kč

Zadní kožené kryty, Cena: 249 Kč

Textilní pouzdra, Cena: 389 Kč

Veškeré příslušenství je dostupné: www.ploom.cz nebo Pop ups

Limitovaná edice by MAXIM

Máte vedle sebe uměleckou duši? Darovat jí můžete také originální zařízení z limitované edice Metallum Symphony, ve kterém se spojilo abstraktní umění s moderním designem a špičkovou japonskou technologií. Box se speciálním obalem unikátně potištěným umělcovým obrazem, obsahuje to nejlepší z Ploom. V dárkovém setu najdete zařízení Ploom X v barvě Slate Grey, jedinečný kryt s potiskem  obrazu designéra Maxima Havlíčka a obal s uměleckým podpisem autora. Chybět nebude ani miniatura jednoho z autorových obrazů.

Ploom by Maxim

Dostupnost: www.ploom.cz nebo Pop ups

Zařízení Ploom X a další doplňky zakoupíte na www.ploom.cz, v síti tabákových prodejen nebo v Pop up store.

Fotogalerie